Follow my blog with Bloglovin First trip with bébé - Junamatka Vaasaan mummolaan | Teljänneito

First trip with bébé - Junamatka Vaasaan mummolaanTerveisiä junasta! Takana on melkein viikko Vaasassa mummolassa kahdestaan bébén kanssa.
Miten voi olla, että tämäkin visiitti tuntui melkein liian lyhyeltä? Hyvin ehdimme kylläkin tavata sukulaisia ja ehdimme viettää hieman aikaa ystävienkin kanssa, mutta olin kuvitellut, että meillä olisi ollut paremmin aikaa myös tehdä extempore treffejä ja ehkäpä käydä yksin jossain jumpassa tai kauneushoidossa sillä välin kun mommo ja paappa hoitaa pikkuista.

Ehdimme onneksi käydä joka päivä kävelyillä ja istuskella muutaman kerran Vaasan suloisissa kahviloissa. Kävin ensimmäistä kertaa Café Aromassa ja se oli mukavan rauhallinen. Toinen mukavan rauhallinen kahvila Vaasassa on Raawka herkullisine raakakakkuineen.


Oli kiva käydä kävelyillä eri puolilla Vaasaa ja oli niin kivaa viettää hieman aikaa ystäväni pojankin kanssa, ikäeroa pojillamme on vain vuosi ja kahdeksan päivää. Seuraavan kerran tapaamme sitten jouluna.
Kovin paljon pidempään en kuitenkaan olisi malttanut olla Vaasassa - on jo kamalan kova ikävä kotiin mieheni luo Lähdimme matkaan junalla pikkuisen kanssa ja junamatka sujui todella kätevästi pienen kanssa. Stokken Trailz lastenvaunun tavarakoriin mahtuu ongelmitta sekä hoitolaukku että LV neverfull, joten vajaan viikon tavaramme saimme helposti mukaan ilman reppua tms.


vaunut, Stokke Trailz
takki, Canada Goose
pipo, Maison Helsinki
kengät, H&MBébé viihtyi mummolassa oikein hyvin - siellä tuli nukuttua sekä parhaimmat yöuni-maratonit että myös harmikseni kolmen herätyksen yöunet. Mikä siinä muuten on, että samalla kun on tyytyväinen siitä, että vauva nukkuu kunnon maratoniunet sitä tulee oltua huolissaan siitä, että onkohan vauvalla kaikki hyvin kun se nukkuu niin paljon :D

Seuraavan kerran lähdemme Vaasaan jouluksi, joten saattaa olla, että lähden muutaman päivän etukäteen bébén kanssa, jotta ehdimme taas viettää enemmän aikaa mommon ja paapan kanssa. Olisi ihanaa ehtiä valmistella joulua yhdessä vanhempieni kanssa ja nauttia jouluisesta Vaasasta.Seuraava matkamme bébén kanssa on kahden viikon päästä ja kestääkin sitten hitusen pidempään :)

Ps. Tämä postaus oli ehkä ensimmäinen postaus vauvan syntymän jälkeen, jonka ehdin kirjoittaa, muokata kuvat ja postata kerralla vauvan päiväunien aikana - luksusta!


5 comments

 1. Replies
  1. <3 Tiden gick alldeles för snabbt än en gång i Vasa! Är glad att vi ändå hann ses - hoppeligen hinner vi ses snart igen om du är påväg till Hfors <3

   Delete
  2. ... jag hann ju inte träffa Kasperi! Katastrof :D

   Delete
 2. Jag minns så bra hur fånigt det kändes att jag alltid stressade om allt är bra när C äntligen sov längre :D :D Den oron går nog om! Just hang in there! Härligt att höra att resan gick bra :) Hoppas vi ses snart! -Annette

  ReplyDelete
 3. Hihih nå det är ju skönt å höra! :D Efter 10 h sömn utan en endaste väckning så kände jag att ja absolut måste ta å väcka W för blöjbyte samt mat. På fredag ses vi hoppeligen!

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig