Follow my blog with Bloglovin Sweet dreams - Unten mailla | Teljänneito

Sweet dreams - Unten mailla

Uni on viime aikoina ollut enemmän keskusteluaiheena ja ajatuksissa kuin koskaan aikaisemmin, se lienee hyvin tavallista pienen vauvan vanhemmille. Sain yhteistyössä Familonin kanssa pohtia mikä minua vie parhaiten unten maille ja oikeastaan samassa yhteydessä tuli pohdittua koko perheen unenlahjoja. Minulle uni on aina maistunut ja nyt vauvan myötä hyvät yöunet ovat entistä tärkeämmät. Edes yhden vähemmän hyvin nukutun yön myötä ajatukset eivät pysy kasassa ja Monaa lainatakseni olen aivan fröttiströpö.Parempien yöunien eteen voi tehdä pieniä asioita, jotka varmasti vaikuttavat unen laatuun.
Olen huomannut meidän yöuniin vaikuttavan koko päivän menot sekä myös tuleva päivä, joten yöhön täytyy virittäytyä hyvissä ajoin. Liian myöhäiset kahvihetket tai kiireinen päivä saattaa pitää minut kovilla kierroksilla liian myöhään.Rauhoittuminen ennen nukkumaan menoa vaikka kirjan tai teekupin kera toimii huomattavasti paremmin kun somen päätön selailu puhelimella. Mielelläni sytytän iltaisin muutaman kynttilän ja varsinkin loppuraskauden aikana lisäsin muutaman tipan laventeliöljyä esimerkiksi kylpytakin kaulukseen, näin työasiat ja to do-listat unohtuvat helpommin.

Puhtaat lakanat ovat aina yhtä luksukasta, mikäs sen parempaa kuin illalla sujahtaa puhtaiden lakanoiden väliin ja hyvin nukutun yön jälkeen on ihana herätä pirteänä uuteen päivään. Luulin pitkään, että pellavaiset lakanat olisivat kovan tuntuiset kasvoja vasten, mutta Familonin Princess pellavalakanat* ovat ihanan ylelliset ja pehmeän tuntuiset.
Kaunis petaus ei varsinaisesti paranna yöunia, mutta ainakin se antaa levollisen mielen. Rakastan muhkeaa petausta - mitä enemmän tyynyjä sen parempi! Pellavaiset pienet koristetyynyt ja päiväpeite* viimeistelee muhkean petauksen.
Tänä vuonna meillä vietetään ensimmäistä isänpäivää ja uskon, että hyvät yöunet on paras lahja varsinkin tuoreelle isälle. Tulimme eilen kahdestaan poikamme kanssa mummolaan Vaasaan ja olemme Vaasassa ensi viikon tiistaihin asti, joten mieheni ja koiramme saavat nauttia rauhasta kotosalla ;) Vaikka vauvamme hyvä nukkuja onkin on se silti erilaista rentoutua ja nukkua ilman vauvaa.Familonin isänpäiväkampanjassa näytti olevan alennuksessa myös nämä pehmeät Silver untuvapeitot ja tyynyt*. Ne ovat mielettömän pehmeät verrattuna vanhoihin peittoihin ja tyynyihin ja niissä uppoutuu unten maille mielellään. Isänpäivään on vielä reilu viikko aikaa, joten vielä on hyvin aikaa järjestää maailman parhaimmalle isälle unelmien lahja, vai mitä?


Kauniita unia 


*Blogipostaus sisältää mainoslinkkejä

2 comments

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig