Follow my blog with Bloglovin All time Favourite Outfit | Teljänneito

All time Favourite OutfitJuttelimme Monan kanssa juuri siitä, että en ole hetkeen julkaissut asupostauksia. Osittain siksi, että olo ei ole hehkeimmillään näin pienen vauvan mammana ja osittain siitä, että en vain ole saanut aikaiseksi postata otettuja kuvia. Tavallaan tuntuu vielä siltä, että olo on isompi, vaikka vaaka näytti samaa lukemaa kuin ennen raskautta jo reippaasti ennen poikamme ristiäisiä. Mielestäni se lukema ei kuitenkaan kerro mitään, tärkeintä on se fiilis. Ryhti tuntuu huonontuneen todella paljon, mutta onneksi muutama viikko sitten aloitettu pilates ja kiropraktikko tekee varmasti hyvää!
Korjataanpa nyt tämä asupostausten vähäinen määrä useamman kuvan asupostauksella! Kunnia kuvista kuuluu Sannalle, joka nappasi kuvat meidän Oslon matkaltamme. Vaikka reissusta onkin jo aikaa en voi kuin haikailla sen rennon tunnelman(ja hiusten!!) perään - niin rentoa viikonloppureissua ei olekaan ollut hetkeen.aurinkolasit, Dior
paita, Zara
hame, Cornelias hus
rannekoru, Hermès
korkokengät, Christian LouboutinHassua tässä asussa on se, että tämä on ehdottomasti suosikkiasuni ikinä, mutta hameen palautin seuraavana päivänä kun se oli liian iso, sillä hintalapulla se olisi pitänyt olla täydellinen. Onneksi löytyi ihana korvaava hame InWearilta, joka näkyy tässä postauksessa!Toivottavasti asupostaus pitkästä aikaa oli tervetullutta - jos näin on niin lupaan postata niitä taas useammin :)

8 comments

 1. Sun asukuvat oli aikoinaan se miksi tykästyin sun vanhaan blogiin, olet aina niin tyylikkäänä! Näitä lisää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla, että asukuvat kiinnostavat! Täytynee ryhdistäytyä asukuvien kanssa taas :D

   Delete
 2. Miten palautit käyttämäsi hameen? Vain käyttämättömillä tuotteilla on vaihto- ja palautusoikeus. Palautetut tuotteet menevät takaisin myyntiin ja seuraavalla mahdollisella asiakkaalla olisi mielestäni oikeus käyttämättömään ja puhtaaseen tuotteeseen.
  Toivottavasti en loukannut, se ei ollut tarkoitukseni. Blogini on suosikkini ja toivoisin tiiviimpää postaustahtia! Toki ymmärrän sen haasteet pienen lapsen äitinä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, näinhän se juuri on! Olet aivan oikeassa. Pohdimme pitkään tuota hametta yhdessä myyjän ja Sannan kanssa siellä kaupassa ja todettiin, että voihan sen palauttaa jos se ei tunnukaan oikealta. Seuraavana päivänä kahvila-aamiaisen jälkeen kokeilin tuota hametta laittamalla hintalapun hakaneulalla hametta pienemmäksi ja Sanna otti silloin nämä kuvat ja totesin, että vaikka hame onkin aivan ihana niin ei tunnu järkevältä ostaa liian isoa hametta. Aika oli aika kortilla tuolla Oslossa kun olimme siellä vain viikonlopun, joten päätös oli tehtävä nopeasti ja selkeesti tuli tehtyä väärä päätös ;) En silti usko, että se tällä kokeilulla likaantui, vaikka istahdinkin rappusille :)
   Kiitos todella paljon kommentistasi, nämä kommentit ovat vieläkin parasta bloggaamisessa ja on harmi kun ei enää ole aikaa kommentoida yhtä usein kuin ennen! Toivon myös, että saan järjestettyä enemmän aikaa bloggaamiselle nyt kun vauva-arki rupeaa olemaan hieman tutumpaa ;)

   Delete
 3. Todella kaunis asu ja aivan ihana kyllä tuo hame! Onneksi löysit kuitenkin korvaavan hameen sille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin on, olen jälkeenpäin monta kertaa yrittänyt löytää tuon hameen netistä onnistumatta.. Se laskeutuu todella kauniisti, ostin toisen tyllihameen Suomesta sen jälkeen myös, mutta se näytti enemmän joltain halvalta naamiaisasulta :D

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig