Follow my blog with Bloglovin A few skincare favourites | Teljänneito

A few skincare favourites


Tällä hetkellä istun kahvilassa ja nautin omasta hiljaisesta hetkestä isoa lattea lipitellen ja postausta kirjoitellen. Kiireisen viikon jälkeen on ihanaa saada se oma hetki ja täytyi oikein käskeä itseäni lähtemään taas ulos syyssateeseen, sinne sohvalle poikien kanssa olisi ollut niin helppo jäädä. Laatuaikaa itsensä kanssa arvostaa nykyään vauvan syntymän jälkeen aivan eri tavalla, välillä on vaikea löytää niitä hetkiä omalle ajalle joka sopii kaikkien kalenteriin. 


Myös ne ihan pienet omat hetket ovat luksusta, kuten oma rauhoittava spa-hetki kotosalla. Kuten sivusin jo tässä aikaisemmassa postauksessa on mielestäni todella tärkeää saada niitä omia arjen luksushetkiä, se on vähintä minkä olen ansainnut. 


Pitkään blogiani seuranneet tietävätkin, että ihoni on aina ollut hankala ja rasvoittuvainen, joten minulle on tärkeää löytää tarpeeksi aikaa hoitaa ihoani säännöllisesti. Vaikka enterorokkoa sairastaessa kirjoitinkin, että parannuttuani varaan kaikki mahdolliset kauneushoidot, mutta kasvojen iho palautuikin enterorokon jälkeen yllättävän hyvin ja kauneushoidot jäivät tilaamatta. Ensi viikolla alkavalla matkalla löytyy onneksi varmasti niillekin aikaa. 
Viime vuosina ihoni on asteittain rauhoittunut eikä punoita lainkaan yhtä paljon kuin aikaisemmin. Yksi syy siihen on varmasti laadukkaat ja rauhoittavat ihonhoitotuotteet.  Huomaan olevani nykyään entistä enemmän kiinnostunut luonnonmukaisista ja hellävaraisista tuotteista, ne ovat varmasti hyväksi sekä minulle että vauvalle.


Tässä muutama tämänhetkinen suosikkini, jotka ovat minulla päivittäin tai viikottain käytössä:

 • Mia Höytön kosteustasapainoa suojaava Sievä puhdistuvoide* on ollut käytössä jo pitkään ja se yhdistettynä meikinpoistoaineeseen tuntuu olevan juuri sopivan puhdistava ja hoitava tuote iholleni. 
 • Evolven Radiant glow mask cacao & coconut on aivan ihana hehkua tuova kasvonaamio*. Sen tuoksu on niin herkullisen suklainen!
 •  Suosikkini silmien ympäröivälle iholle on Madaran silmänympärysvoide*. Se on juuri täydellisen kosteuttava ja kirkastava pelastus väsyneelle mammalle.
 • Evolven orgaaninen deodorantti* oli uusi tuttavuus ja se tuntuu mukavan miedolta vaihtoehdolta kun vauva on niin paljon lähellä. Tuoksu on todella miellyttävä, mutta sen levittäminen on hiukan hankalaa.
 • Lumenen* heleyttävä päivävoide sisältää myös aurinkosuojan. Koiran kanssa ulkoillessa tulee yleensä vähintään päivävoidetta käytettyä, jolloin on hyvä kun se sisältää myös aurinosuojan.
Toivottavasti tekin olette päässeet viettämään rentouttavavaa viikonloppua! Huomenna saamme vieraita ja lähdemme katsastamaan lähistöllä olevaa kirpparia. Omaa kirpparipöytää ei huomiselle tullut otettua, mutta jospa vielä lähiaikoina saisin senkin tehtyä. Ripsihuoltoni siirtyi tältä päivältä huomiselle,  joten hieman omaa aikaa on huomennakin luvassa. Ihana saada ripset kuntoon ennen tulevaa matkaa! 

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

2 comments

 1. Olen kyllä niin mainoksen uhri, sillä postauksestasi innostuneena tutustuin tarkemmin Mia Höytö Cosmeticsiin ja laitoin tilausta menemään. Toivotaan, että näistä tuotteista olisi apua raskauden rasittamalle iholleni :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti sinäkin ihastut Mia Höytöön! MH Valo silmänympärysvoide on muuten aivan mahtava omille tummille silmänalusille, se on todella kirkastava ja todella riittoisa! Mitä tuotteita päätit kokeilla? Lupaathan kertoa miten tuotteet sopivat ihollesi! Ymmärrän todellakin, että haluat raskauden rasittamalle ihollesi antaa parasta <3

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig