Follow my blog with Bloglovin Sunday stroll | Teljänneito

Sunday stroll


Kiireettömät kävelylenkit yhdessä koiramme kanssa ovat aina olleet minulle tärkeä henkireikä, se on meille sitä yhteistä laatuaikaa. Nautimme kävellessämme Lauttasaaren kauniista maisemista ja juttelemme niitä näitä. Nyt vauvan syntymän jälkeen yhteiset lenkit ovat edelleen sitä arjen luksusta, kun pääsemme koko perheen voimin vaunukävelylle.


Tänään oli hieman kylmempi päivä, joten lämpöpussin lisäksi myös haalarit otettiin ensimmäistä kertaa käyttöön. Lenkin lomassa tuli myös otettua kuvia näistä meidän uusista toisista vaunuista. Ne ovat Petite Chérien Lively*, jotka saimme Jollyroomilta testattavaksi.Vaunuja valittaessa tärkeintä on tietää mitkä asiat ovat juuri itselle ne tärkeimmät:
turvallisuus, keveys, ketteryys, tukevuus, hinta, väri, malli, merkki... valintakriteerejä on varmasti monia. Näiden yhteensovittaminen samaan pakettiin voi välillä olla melko haastavaa. Varsinkin jos haluttuja värivaihtoehtoja on useita etkä osaa päättää minkä väriset vaunut valitsisit, hih. Vaunujen väri oli minulle tärkeä, sillä halusin vaunujen olevan tyylikkäät ja samalla käytännölliset. Koiraihmisinä liikumme paljon myös huonolla säällä, joten kuraa ja rapaa riittää ja välillä ilmassa lentää myös Albertin kuolaa ;) Meidän toiset vaunut ovat sävyltään vaaleammat, joten valitsin näiden sävyksi black melange (tummanharmaa). Tykkään vaunujen ruskean värisistä nahkaisista yksityiskohdista, ne tekee vaunuista tyylikkäät.Meille tärkeää on myös vaunujen keveys mutta samalla vaunujen täytyy olla todella tukevat, koska useimmiten iso Albert-koiramme on mukana lenkillä. Maasto voi välillä olla melko haastavaa kuten esimerkiksi metsäpolkuja. Toivoisin myös juoksulenkkien onnistuvan näillä vaunuilla. Se jää nähtäväksi miten lenkit sujuvat talvella, mutta ainakin näiden kunnon renkaiden pitäisi edesauttaa menoa lumessa.Tavarakori on näissä vaunuissa aika pieni. Se toisaalta tekee vaunujen yleisilmeestä kevyemmän ja siromman. Pieneen tavarakoriin mahtuu vähän tavaraa, mutta hoitolaukku mahtuu hyvin.
Take away-kahvin ystävänä kaipaisin näihin vaunuihin mukitelinettä, mutta toistaiseksi en ole löytänyt sopivaa telinettä.
Vaunujen koppa toimii muuten myös istuinosana eli vaunukopan saa muunneltua myöhemmin ratasistuimeksi. Se on todella kätevää kun erillistä ratasistuinta ei tarvita eikä se siten vie asunnossa säilytystilaa. Kasattavan vaunukopan ansiosta vaunut menevät myös melko pieneen tilaan, mikä on plussaa autoillessa.
Vaunujen myötä olen tykästynyt Petite Chérien valikoimaan. Heillä on paljon tyylikkäitä juttuja kuten esimerkiksi tämä* hoitolaukku:Olin aivan varma, etten tule milloinkaan ostamaan hoitolaukkua, sillä ne eivät yleensä ole erityisen tyylikkäitä. Kuitenkin tykästyin näihin Petite Chérien laukkuihin, ystävälläni on esimerkiksi tämä mustavalkoinen hoitolaukku yhdistettynä mustaan Bugaboohon ja se näyttää todella tyylikkäältä kuten näette tästä kuvasta hänen instagramista.

Meillä on aikaisemmin ollut Maison Helsinki kassi hoitolaukkuna, mutta huomasin kuitenkin, että se on turhan iso ja kun näin tämän mustan hoitolaukun ihastuin siihen, että siinä on monta eri taskua, jotta kaikki pysyy järkevästi paikoillaan ja kaikki löytyy laukusta nopeasti ja helposti. Plussaa on myös mukana tuleva erillinen hoitoalusta ja pieni pussukka mihin saa avaimet ja muuta. Voisin tehdä postauksen hoitolaukun sisällöstä samalla tavalla kuin tein sairaalakassin sisällöstä.Ihanaa sunnuntaita ja hyvää tulevaa viikkoa  Huomenna mennään pikkuleijonan kanssa neuvolaan, onpa mielenkiintoista kuulla minkä verran herra on kasvanut!


*Postaus sisältää mainoslinkkejä

3 comments

 1. Hienoa hoitolaukkua on todella vaikea löytää mutta tuo laukku... vau! Musta ja yksinkertainen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi eikö olekin aivan supertyylikäs! :D Ystävälläni on myös musta Longchamp(en muista mallia) hoitolaukkuna, se on myös todella tyylikäs j sopiva hoitolaukuksi!

   Delete
  2. ... ja tämä laukku taisikin olla nyt alennuksessa!

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig