Follow my blog with Bloglovin Mini hotel getaway | Teljänneito

Mini hotel getaway

Instagram storiesia (@teljanneito) seuranneet tietävätkin jo mitä tämä mama on puuhannut tämän viikonlopun, lähdimme nimittäin ensimmäistä kertaa bébén kanssa hotelliin rentoutumaan ja siinä samalla tuli myös käytyä ensimmäistä kertaa illallisella vauvan kanssa. Ilokseni sain mukaani myös ystäväni ja heidän pikkuiset! Oli todella mukavaa mysaila yhdessä ja nukkuminen kahden vauvan kanssa samassa huoneessa sujui oikein mukavasti, varsinkin kun meidän ystävän Bella-bébé oli niin rauhallinen ja tyytyväinen nukkuja. 
Olen aina rakastanut hotelliaamiaista ja varsinkin vauvan syntymän jälkeen se tuntui mahtavalta saada syödä jonkun muun valmistamaa ja herkullista aamiaista rauhassa ja juoda lattet ystävien kanssa jutustellen. Bébét saivat henkilökunnalta kehuja käytöksestään ja tyytyväisinä päätimme tehdä tästäkin traditio. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, joten voisin tehdä postauksen siitä, mitä pakata mukaan hotelliin majoittautuessa vauvan kanssa. Näin ensikertalaisena koin selvinneeni loistavasti, vaikka hieman kassi-Alma kun olen voisin ehkä vielä optimoida tavaran määrää. Rentouttava viikonloppu ystävien lämpimässä seurassa oli todella mukava loppu tälle rankalle viikolle, toipilaana alkuviikon leikkauksesta kun vielä olen. 
Ps. Viikko ristiäisiin. Just sayin'

7 comments

 1. Missä leikkauksessa olet ollut? Meinaatko paljastaa poikanne nimeä täällä blogissa? Oman tyttären nimipohdinnat käyvät kuumana, tosin la vasta ensivuoden puolella :) olin varma, että meille tulee poika ja pojan nimet olikin mietitty valmiiksi, mutta kovasti näyttää siltä, että esikoisemme on tyttö!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten ihanaa, onnea niin paljon! <3 hih, meillä oli just toisin päin, olimme varmoja että tyttö tulee ja nimi oli valmiina :D Täytyy sanoa, että en ole vielä ihan varma. Ehkä. En tiedä ;)

   Delete
  2. ... nimen suhteen siis. Se voi olla, että poikamme nimi kyllä kerrotaan täällä blogin puolella :)

   Delete
 2. Ihanaa, että koet vauvan kanssa liikkumisen näin luontevana. <3 Tämä piirre ei ole itsestäänselvyys joka äidin kohdalla. Itse olen niitä joilla vauva kulki mukana joka paikkaan, eikä ollut syy jäädä kotiin. Ja varmasti osittain tästä syystä, meillä jäi vierastusvaiheet todella olemattomiksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä niin totta! :) meidän liikkuminen on sujunut aika kivasti, joten kyllä se edesauttaa liikkumista. Mutta kyllä se ensimmäinen bussireissu ja automatka jännitti aivan kauheasti! :D saa nähdä milloin vierastusvaiheet tulee ja miten vahvana, se ei taida ihan hetkeen vielä tulla. Toivottavasti voitte siellä hyvin <3

   Delete
 3. Kiinnostaisi muuten tietää, jos haluat paljastaa että imetätkö? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Enpä tiedä onko siinä mitään paljastettavaa :D olenkin tainnut mainita asiasta jossain postauksessa ja onneksi imetys on sujunut hyvin ja herra kasvaa kovaa vauhtia. Iloksemme hän myös syl tyytyväisenä pullosta ja olemme antaneet maitokorvikettakin jos olen ollut poissa tms.

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig