Follow my blog with Bloglovin Fairy Godmother ♡ | Teljänneito

Fairy Godmother ♡

Eilen juhlimme ensimmäisen kummipoikani ristiäisiä, kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin.  On suuri ilo kunnia saada olla kummitäti tälle pikkuleijonalle, joka on vain kolme viikkoa vanhempi kuin meidän poika ♡ Minusta tuntuu, että kummitädiksi tuleminen on tällä kertaa herättänyt enemmän ajatuksia kuin aiemmin, äidiksi tuleminen ja oman lapsen kummien valinta ovat varmasti vaikuttaneet asiaan.
Minkälainen kummitäti haluaisin olla? Pankkitätinä koen tietenkin kantavani vastuuta auttaa vanhempia taloudellisessa kasvatuksessa ja halusinkin ristiäislahjan olevan sen mukainen. Toivon myös olevani sitten vanhemmalla iällä se aikuinen ystävä, jonka kanssa voi jutella kaikesta ja tehdä niitä kivoja juttuja. Onneksi en ole yksin tässä kummitäti-kunniatehtävässä, sillä minulla on mahtava Fairy Godmother-ystävä rinnallani, nimittäin Bibbidi-Bobbidi-Boo-Carita on aivan kuin real life Tuhkimon hyvä haltiatar, joka aina taianomaisesti tekee kaikesta astetta paremman ja ihanamman ja kauniimman - suurella sydämellä ja reilulla uskomattomalla asenteella. Juuri siitä syystä olen iloinen siitä, että hän on myös meidän pojan kummitäti. ♡ Mekoksi valikoitui pitsimekko Bubbleroomista*, josta Carita nappasi yllä olevan kuvan. Pitsimekko on yksi niistä mekoista, jota pohdin jo aiemmassa postauksessa meidän poikamme ristiäisiin. Kerroinkin edellisessä postauksessa olevani onnellinen siitä, että olemme saaneet kummipoikani äidin(joka on myös meidän pojan kummitäti) kanssa kokea näin suuria asioita yhdessä. Nauroimme taas viime viikolla poliisilaitoksella ollessa kun haimme pojamme passia, että taasko olemme samassa paikassa hoitamassa lasten asioita. Naistenklinikalla on tullut oltua useamman kerran samaa aikaa - muun muassa sattumalta kun kummipoikani syntyi ja kun meidän poika syntyi. Itse asiassa olen myös onnellinen siitä, että kummipoikani äidin lisäksi olen saanut kokea äitiyttä yhdessä monen muunkin ystävän kanssa - se tuntuu mahtavalta kun voimme yhdessä tehdä ystävien kanssa vaikka ja mitä näin mammaloman aikana. Ja ehkä vielä onnellisemmaksi minut tekee se, että minulle niin rakkaiden ihmisten ilouutisille ei tunnu näkyvän loppua *Sisältää mainoslinkkejä

2 comments

  1. Onpa komea nimi pikkuisella. Pakko kysyä vielä Nespresso asiaan liittyen, että mitkä kahvit ovat suosikkejasi ja millaisella reseptillä niitä teet? Eli kuinka paljon laitat kahvia ja paljonko ja mitä maitoa (vaahdotettuna)? :) Tuntuu, että lungot ovat kauhean "pitkään liemeen" tehtyjä litkuja, eli liian vetisiä makuuni ja aikalailla espressolla kera vaniljasoijamaidon on nyt menty... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikö olekin <3 Tällä hetkellä ehdoton suosikkini on barista chiaro! Jos haluan makeamman isomman version teen kahdesta kapselista ja vaahdotan sellaista latte maitokahvijuomaa, kauramaitoa tai mantelimaitoa. Tapaan myös vaahdottaa tavallista rasvatonta maitoa jos ei ole muuta kotona(eli aika usein :D) Itse asiassa se barista chiaro ei ole mielestäni litkuinen lungona :D Oi kiitos vinkistä, täytyy kokeilla vaniljasoijamaitoa!

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig