Follow my blog with Bloglovin There is a first time for everything | Teljänneito

There is a first time for everything

Meidän pikkuinen on tänään kaksi viikkoa vanha. Mihin nämä päivät menevät? Päiviin ei vielä tunnu mahtuvan kovinkaan paljoa muuta kuin vauvakuplan arkea, mutta huomaan kaipaavani asteittain myös niitä oman arjen pieniä asioita kodin ulkopuolelta. Syksy on ainakin saapunut tässä kahden viikon aikana ja olen aivan hukassa pukeutumisen osalta. Mitä sitä pitäisi pukea jos aikoo ihmisten ilmoille ja haluaisi pukeutua siististi, lämpimästi ja vieläpä pystyä ruokkimaan pientä siinä samalla? Vinkkejä otan ilomielin vastaan ;)

Joka päivä tehdään jotain uutta ja ihmeellistä: takana on ensimmäinen vaunulenkki, ensimmäinen kylpy, ensimmäinen kerta kantorepussa... listaa voisi jatkaa loputtomiin ja oivalluksia tulee tehtyä jatkuvasti. En malttaisi odottaa kunnes ehdin jakaa myös teidän kanssa näitä hetkiä ja oivalluksia!
Vaikka täällä blogin puolella on nyt hieman hiljaisempaa on Instagram stories päivittäin käytössä.
Insta storiesin puolella voi seurata meidän hetkiä kun olemme esimerkiksi käyneet autoilemassa kahdestaan ja tänään oli meidän ensimmäinen vaunulenkki ja kahvilahetki kahdestaan bébén kanssa. Meidän pikkuleijona on myös saanut tavata ystäviä ja sukulaisia ensimmäistä kertaa ja tämä pieni herra on saanut niin paljon mielettömiä lahjoja, mm nämä ihanan suloiset Gantin vaatteet, kiitos siitä 
Huomenna on toisen neuvolakäynnin aika ja innolla odotamme tietoa miten paljon bébén paino on taas noussut :)


2 comments

  1. Tuo on niin ihanaa aikaa. Itsellä oli ainakin pää aivan pöyrällä koko ajan. <3 Odotan innolla myös tulevia ensimmäisiä viikkoja ja sisarusten ensikohtaamista. Meillä nimittäin jännitetään, miten tuleva isosisko reagoi uuteen tulokkaaseen. Olen kuullut, että kaksivuotiailla saattaa olla voimakkaitakin mielipiteitä sisaruksista.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin on <3 ja on ollut tosi kiva nyt kun olen uskaltautunut ulos vauvan kanssa kahdestaan kahville ja lounaalle :) aaw, sisarusten ensikohtaaminen on varmasti aivan uskomattoman maaginen hetki <3 Toivon niin kaikkea parasta teille, ja isosiksolle paljon haleja kans, hänestä tulee varmasti huikea isosisko <3

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig