Follow my blog with Bloglovin Sick of being sick | Teljänneito

Sick of being sick

Täällä on viikko mennyt sängynpohjalla - takana on jo viisi päivää enterorokon kourissa. Rokko, josta en ollut aikaisemmin edes kuullutkaan päätti viedä tämän tuoreen mamman voimat aivan täysin.
Onneksi kerkesimme bébén kanssa käydä hieman kahvittelemassa ennen tautia, sillä voisin kuvitella, että ennen kuin tästä on kunnolla toivuttu on varmasti kaipuu takaisin ihmisten ilmoille jo kova. Tällä hetkellä en edes voisi kuvitella poistuvani kotoa, jalat ovat rakkuloista vielä niin arat, että kävely sattuu ja kasvoni ovat kamalammassa kunnossa kuin teinin akne pahimmillaan. Yritäpä siinä samalla hoitaa kolme viikkoa vanhaa lasta kun tulisi yrittää välttää ihokontaktia ja olla tartuttamatta pienokaista. Siihen Raskauskeijulta saatu kapalopussi* onkin ollut suuri pelastus - se rauhoittaa pientä kummasti ja estää pienet kädet rakkulaisen äidin kosketukselta.
Ainoa apu tähän tajuttomaan kutinaan on suihku, jossa olo on edes hieman mukavempi. Luulin, että suihkuun nukahtaminen on ainoastaan juoppojen puuhaa, mutta ei - se onnistuu myös väsyneeltä sairastavalta äidiltä selvin päin. Onneksi huomenna olo on jo varmasti astetta parempi ja voin taas keskittyä palautumiseen vauvakuplassa.
Tämän jälkeen olen todellakin ansainnut joka ikisen hoidon joka hoitoloiden valikoimista löytyy.*Postaus sisältää mainoslinkkejä

8 comments

 1. Voi ei. :( Ei varmasti ole ihan helppoa. Mutta joo, äitinä sitä oppii ihan uusia sairauksia. Meidät yllätti viime talven vauvarokko, jonka iso osa lapsista kuulemma sairastaa ennen kahden vuoden ikää. En ollut aiemmin kuullutkaan vastaavasta. Paranemisia ja tsemppiä sinne. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vauvarokosta tuli luettua nyt samalla kun luin enterorokosta, sitä odotellessa :D Kiitos paljon, tänään on onneksi pirteämpi olo jo ja rakkulat naamassa tuntuu kuivuvan kasaan :)

   Delete
 2. Voi ei, kuulostaa ihan kamalalta! En ole itsekään moisesta rokosta kuullut. Paljon tsemppiä sinne ja paranemisia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nanna :) toivottavasti en tartuta ketään, en todellakaan suosittele tätä tautia! Vesirokko taitaa myös olla sellainen joka sairastetaan pahempana aikuisena?

   Delete
 3. Voimahaleja sinne! Meillä 2v tyttö sairasti enterorokon viime syksynä ja minä ja mieheni heti perään, en muista milloin olisin viimeksi ollut yhtä kipeä. Olen miettinyt tuota kapalopussia meidän pojalle, minkä kokoinen teidän kapalopussi ja vauva on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia ja ikävä kuulla, että teillä sairastettiin myös tätä samaa! Ilmeisesti se on ollut aika yleinen tauti lapsilla? Suosittelen todella lämpimästi kapalopussia, se rauhoittaa pientä paljon. Olemme kapaloineet vauvaa harsolla ja torkkupeitolla, mutta sieltä ne pikkuiset kädet aina sitten kaivautuu esille :)

   Delete
 4. Kämpa på!! Låter helt hemskt!! 💕

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jo tackar, det har varit allt annat än mysigt :D men däremot uppskattar man otroligt mycket mera att vara frisk efter en sånhär vecka! :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig