Follow my blog with Bloglovin Planning our open closet | Teljänneito

Planning our open closet

Kuten aikaisemmin täällä blogin puolella mainitsinkin, meidän vaatehuoneemme muuttui hetki sitten lastenhuoneeksi. Sen myötä meidän vaatteet, kengät, laukut ja asusteet tuntuvat olevan sysättynä pitkin asuntoa mihin ikinä mahtuvatkaan. Mieheni vaatereki on edelleen lastenhuoneessa ja minun omani makuuhuoneessa sängyn vieressä. Kuvassa näkyvät lempikenkäni pääsivät yöpöydän viereen, mutta vaikka ne rakkaat kengät nyt ovatkin kovin lähellä se ei silti tunnu hyvältä. Siispä täytyi keksiä jokin pysyvämpi ja eheämpi ratkaisu ja idea open closetista makuuhuoneessamme sai alkunsa. Olen kerännyt hieman inspiraatiota open closet kokonaisuudesta Pinterest-kansioon ja kysellyt ystäviltäni mielipidettä kun vierailivat meillä. Oikea kokonaisuus tuntuu olevan IKEAn elvarli-sarja pylväillä, aikaisempi stolmen-sarja ei näytä enää olevan myynnissä. Vielä emme ole saaneet aikaiseksi matkaa IKEAlle, mutta kokonaisuuden mitat ja sijainti ovat selvillä.


Viikonloppuna mieheni lähtee matkalle, joten kokonaisuuden toteutus siirtyy vielä ainakin viikolla eteenpäin ja saan vielä hieman lisäaikaa suunnitteluun ;)


3 comments

 1. Vitsit. Mä olen haaveillut pitkään tuollaisesta avoimesta vaatesäilytyksestä. Modernissa kerrostalokodissa on tosin yleensä riittämiin kaappitilaa, jolloin vastaavanlainen säilytysmuoto on vähän turha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja hei täytyy lisätä vielä, että vaikka ilmankin pärjäisi niin voihan sitä silti tällaista kokeilla jos siitä pitkään on haaveillut! Mahdottoman hintainen tämä ei mielestäni ole, pienempi kokonaisuus taisi olla 300 eur paikkeilla ja tämä n 500 eur paikkeilla, ja kun siitä saa suunniteltua juuri sellaisen kuin haluaa ;) tosin haluaisin laatikoihin lasisen yläkannen(vanhassa stolmen-sarjassa sellainen oli, kuva löytyy myös Pinterest-kansiostani) mutta en tiedä onko se enää mahdollista tämän sarjan osalta.

   Delete
 2. Heh, kyllähän sitä kaappitilaa on, mutta tankotilaa ei ole meille riittävästi ja kun en halua sysätä näitä kaappiin vaan pitää ne kätevästi käden(ja katseen) ulottuvilla jotta ne tulee käytettyäkin ;)

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig