Follow my blog with Bloglovin Infinity Flower Boxes - Ruusulaatikko Arvonta ♡ | Teljänneito

Infinity Flower Boxes - Ruusulaatikko Arvonta ♡


Olin jo pitkään ihaillut kauniita ruusuboxeja Instagramissa ja haaveillut sellaisen tilaamisesta, joten innostuin todella paljon kun Instagramissa tuli vastaan suomalainen Infinity Flower Boxes. Vihdoinkin ruusuboxeja on tilattavissa Suomesta! Lähestyin heitä ennen tilausta kysyen tilauksen toimitusaikaa ja ilahduin kovasti kun kauniiden ruusulaatikkojen takana paljastui olevan sitäkin upeammat naiset. Naiset, joiden ansiosta saamme astetta kauniimman arjen ruusujen kera, jotka kestävät ikuisuuden, tai ainakin vähintään vuoden ♡  Ristiäisiä suunniteltaessa haaveilin juuri tällaisesta ruusuboxista ja pohdin valkoisten tai vaalean sinisten ruusujen välillä päätyen valkoisiin ruusuihin. Parasta näissä ruusuissa on kylläkin mielestäni se, että ne kaunistaa myös arkea.

Varsinkin nyt bébén kanssa kotona ollessa arkeen tarvitaan ripausta ylellisyyttä! Ainakin itse haluan edelleen pitää kiinni myös niistä arjen pienistä luksushetkistä, joihin tämä ruusulaatikko sopii täydellisesti. Mieheni aina hämmästelee miten aamiaisen syöminen voi kestää useamman tunnin, mutta se on minulle se oma arjen luksukas hetki - edelleen näin vauvan syntymän jälkeen. Juuri eilen viestittelin ystäväni kanssa siitä, miten oma elämä ei voi muuttua täysin lapsen saamisen myötä. Mielestäni on edelleen tärkeää saada syödä aamiaisensa rauhassa, ja kaunista sellaista. Ruusujen kera.
Ja edelleen pidän kauniista asioista ja mielenkiintoisista keskusteluista, jotka eivät koske vaippoja ja vauvoja. Edelleen nautin suunnattomasti tyttöjen kanssa vietetystä illasta. Samppanjan kera.
Mielestäni se pitäisi olla itsestään selvyys, että vauva voi jäädä pappan kanssa kotiin kun mamma käy dinnerillä tyttöjen kanssa. Huomenna onkin ensimmäinen tyttöjen dinneri luvassa vauvan syntymän jälkeen, odotan sitä (ja samppanjaa) niin innolla!  ♡ 

Ilokseni sain mahdollisuuden arpoa oman ruusulaatikon teille Infinity Flower Boxes oman arvonnan lisäksi yhteistyössä Infinity Flower Boxesin kanssa!
Voit osallistua arvontaan 1.10 asti Instagramissa tilini @teljanneito ohjeiden mukaisesti, onnea arvontaan ♡ 

Infinityn verkkokaupasta saat lisäksi 25.9-28.9 välisenä aikana -10% alennusta käyttämällä koodia "Infinity10"  Heidän upeat ruusuboxit ovat tilattavissa ennakkoon 1.10 asti. Kaunista tiistaita sinne teille!

4 comments

 1. Eikö ne "luksushetket" pitäisi olla oman lapsen kanssa olemista?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, toki tämä pieni rakas prinssi tarjoaa niitä luksushetkiä myös <3 Mutta olen aidosti sitä mieltä, että kaiken tämän jälkeen nainen oikeasti ansaitsee vähintään kuun taivaalta. Ruusujen ja samppanjan kera.

   Delete
 2. Kaiken kiireen keskellä on ihana saada se oma aika, vaikka nautinnollisen aamiaisen muodossa. Ilman kiirettä ja seisten juotua kylmää kahvia. Kun tuo aamiainen on esteettisestikin ihana, tuo se energiaa ❤ Edellinen kommentoija, sinulle sanottava että tottakai oman lapsen kanssa olo on parhautta. Muistutettakoon että kun äiti voi hyvin, voi lapsikin ❤ Äiti tarvitsee omia pieniä hetkiä jaksaakseen olla 24/7 käytettävissä ❤ -Ellen-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, uskon myös siihen, että kun äiti voi hyvin niin lapsikin voi hyvin. En osannut etukäteen kuvitella miten eriäviä mielipiteitä on siitä mitä mamma ansaitsee ja mitä ei. Minulle se on aivan itsestään selvää, että jokainen mamma pitäisi tuntea ansaitsevansa vain parasta, oli muut sitten mitä mieltä tahansa <3 ja vähintä, mitä mammat ansaitsevat on kyllä niitä pieniä hetkiä kaiken kiireen keskellä <3

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig