Follow my blog with Bloglovin Good times | Teljänneito

Good times


Vihdoinkin vointi on parempi ja haaveilen jo kovasti ulkoilusta, sairastelun jälkeen sitä osaa arvostaa energistä oloa ja tavallisten asioiden tekemistä aivan eri tavalla. Tuntui mahtavalta käydä poikien kanssa kävelyllä näin viikon tauon jälkeen! Kaiken tämän kotona makoilun vastakohdaksi ajauduin katsomaan kuvia viime viikoista ennen pienokaisen tuloa.
 


Se aika tuntuu jo kovin kaukaiselta, vaikka siitä ei ole kuin muutama viikko. Ne viikot ovat jääneet mieleeni lämpiminä hetkinä yhdessä rakkaiden ystävien kanssa. Onneksi aloitimme järjestelyt vauvan tuloa varten hyvissä ajoin, sillä se mahdollisti juuri sen, että aikaa oli loppumetreillä viettää aikaa yhdessä ystävien kanssa ja hemmotella itseään.
Saimme myös järjestettyä mukavan saaristoillallisen Ravintola Brygganilla Porkkalassa kun Maija ja hänen miehensä oli vierailemassa Suomessa. Heidän lisäksi oli niin ihana nähdä heidän hoitokoiraa, pikkuinen Elle taisi sulattaa meidän kaikkien sydämen! 
Vaikka viimeinen viikko ennen laskettua aikaa tuli vietettyä Helsingissä ehdimme kuitenkin käydä myös Vaasassa ennen vauvan syntymää - visiitti Vaasaan jäi kuitenkin hieman lyhyemmäksi kuin olimme suunnitelleet kun ei enää tuntunut hyvältä olla niin kaukana kotoa. Odotan jo kovasti seuraavaa matkaa Vaasaan kun saamme tavata sukulaisia ja ystäviä ja he pääsee tapaamaan meidän pikkuleijonan ensimmäistä kertaa 
Ihanaa iltaa kaikille ja energistä alkua uuteen viikkoon!


2 comments

 1. Relove on yksi suosikkikahviloista ja mullakin on tuo kirja sieltä! Kiitos muuten hyvästä kampaamovinkistä, olen ollut tyytyväinen <3

  /Laura

  ReplyDelete
  Replies
  1. Töölön kahvilat (ja moni kahvila muualla kuin Helsingin ydinkeskustassa!) ovat jääneet minulta aika pitkälti kokeilematta, onneksi Caritan kanssa tuli kokeiltua Relovea. Siinä on todella kiva konsepti kun kirppari on siinä samassa ja kahvilan tarjoilut ovat ihanan terveelliset ja herkulliset. Itse asiassa kirjaa en ostanut, mutta tuo pieni lasinen rasia tuli sieltä ostettua :)
   Ai että, QHairin Taru on ihan paras! <3 Oletko nimenomaan Tarulla käynyt?

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig