Follow my blog with Bloglovin Cozy weekend with bébé | Teljänneito

Cozy weekend with bébé

Viikonloppu menee meidän osalta rennosti kotoillessa, syksyn pimenevät illat tekevät kotisohvalla filtin alla mysailun kynttilänvalossa entistä kutsuvamman. Ehkäpä päädymme käymään viikonloppuna korkeintaan IKEAssa, jotta pääsemme etenemään meidän open closet-projektin kanssa. Se tarkoittaisi myös sitä, että lastenhuoneeseen saataisiin mahtumaan nojatuoli vaaterekin sijaan, kuten tässä postauksessa suunnittelinkin. Toivoisin löytäväni mukavan rennon nojatuolin, jossa meidän on hyvä olla ja vaikka torkahtaa imettämisen lomassa. Bébén kanssa kotoillessa on kiva kun on monta mukavaa paikkaa missä oleskella. Ennen vauvan syntymää pohdin montako paikkaa oleskeluun ja nukkumiseen vauvalle tarvitaan. Vauvalle varmasti riittäisi pelkästään lämmin ja rakastavainen syli, mutta helpottaakseen elämää on mukava kun on useampi paikka asunnossa missä vauva viihtyy ja voi nukkua. Muistan, että meillä oli alkuun keskustelua kehdosta, että onko se tarpeellinen vai ei. Aikaisemmassa postauksessa näkyvää kehtoa on pidetty meidän sängyn vieressä makuuhuoneessa ja se on osoittautunut todella hyväksi hankinnaksi. 


Toinen hankinta mitä pohdin pitkään oli babynest, eli unipesä. Oikeastaan se taisi olla yksi ensimmäisistä asioista ostoslistallani vauvalle, mutta kun en löytänyt silmää miellyttävää ja kuultuani eriäviä mielipiteitä unipesästä sen hankinta alkoi epäilyttämään. Lopulta kun löysin Leikkikauppa.fin* kauniin harmaan ja pitsisen unipesän päätin sellaisen hankkia. Se on ollut meillä jo alusta asti päivittäisessä käytössä kehdossa ja se on niin helppo siirtää paikasta toiseen. Vauvat tunnetusti tykkäävät ahtaasta paikasta ja reunallinen unipesä tuo vauvalle turvallisuuden tunteen. Sitten kun vauva oppii kääntymään se on myös loistava suoja sängyllä ja sohvalla.


Babynestin ja kehdon lisäksi bébén omassa huoneessa on pinnasänky, jossa hän on jo muutaman viikon nukkunut hyvin tyytyväisenä yönsä Familings*-patjalla. Toistaiseksi öisin olemme yleensä selvinneet kahdella yöheräämisellä (josta toinen on n klo 6.00-7.00, lasken sen vielä yöksi) ja toivottavasti selvitään korkeintaan kahdella yöheräämisellä vielä jatkossakin.


Päivisin ja iltaisin kun itse oleskelemme olohuoneessa olemme pitäneet pikkuista mooseskorissa, joka on helppo liikuttaa paikasta toiseen. Pohdin valkoisen ja creme sävyjen välillä päätyen tähän* creme sävyiseen mooseskoriin:


Olen suunnitellut tekeväni listan parhaimmiksi todetuista vauvatarvikkeista tänne blogiin, sillä näiden lisäksi on jo tullut todettua aika monta elämää helpottavaa pikku juttua ;)

Nauttikaa tekin rennosta viikonlopusta!


*Postaus sisältää mainoslinkkejä

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig