Follow my blog with Bloglovin Our Walk-in closet and Home office | Teljänneito

Our Walk-in closet and Home office

Vaatehuoneemme on taatusti huone, jota jään kaipaamaan. Tämä postaus on ikään kuin hyvästi vaatehuoneellemme ennen kuin se pala palalta muuttuu lastenhuoneeksi. Useimmiten se ei ollut kovinkaan siisti, mutta sitäkin käytännöllisempi. Pidän siitä, että vaatteet ja asusteet ovat jollain tavalla esillä sen sijaan, että ovat kaikki piilossa kaapissa. Toisaalta, ehkä vaatteita ja asusteita tulee karsittua nyt entistä enemmän ;)
Meillä oli jo muuttaessa tiedossa, että todennäköisesti huone tulee muuttumaan lastenhuoneeksi, jolloin emme lähteneet rakentamaan vaatehuonetta kiinteillä kalusteilla. IKEAn vaaterekit ja hyllyt ovat toimineet hyvin ja uusimpana lisänä tuli työpöytä. Halusin ehdottomasti työpöydän vaatehuoneeseen ja mieheni oli aivan oikeassa kun kiusasi minua, etten koskaan tule siinä istumaan ;)

Seinässä oleva iso peili oli yksi ensimmäisistä hankinnoista huoneeseen muuton jälkeen. Se tuli sattumoisin vastaan Lauttasaari kierrättää ryhmässä(kiitos vielä siitä Taru!) ja saimme kätevästi lasiliikkeen toimittamaan ja asentamaan sen paikoillleen. Se oli niin paras löytö, sillä se tekee huoneesta niin paljon avaramman ja valoisamman.

Katossa komeilee vanhempieni vanha kattokruunu, jonka jätämme kattoon kun huoneen käyttö muuttuu lastenhuoneeksi. Myös IKEAn Lack hyllyt saavat jäädä seinään.Vielä en ole keksinyt mitään hyvää paikkaa kengille ja laukuille, olisiko niille hyvä paikka kenties uusi hylly makuuhuoneessa? Ainakin kahdet kengät lähtevät myyntiin (nämä ja nämä) ja osan taidan yrittää saada mahtumaan eteisen vaatekaappiin. Osan pakkasin takaisin kenkälaatikoihinsa.

Toivottavasti seuraavassa asunnossamme meillä olisi se täydellinen vaatehuone, jossa kiinteät vaaterekit ja vaatehuoneen kalusteet ;)Tänään luvassa on juhlat ystäviemme mökillä Tammisaaressa, joten nyt täytyy ruveta valmistautumaan!

Ihanaa viikonloppua kaikille!


No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig