Follow my blog with Bloglovin Due date ♥ | Teljänneito

Due date ♥

Tänään oli päivä, jota olemme odottaneet jo kovin pitkään, nimittäin laskettu aika  
Olemme viettäneet rauhallista päivää kotosalla elokuvaa katsoen ja herkutellen. Aamupäivällä kävin myös akupunktiossa ja hieronnassa, se oli todella rentouttavaa. Olen todella tyytyväinen siihen, miten hyvin olen saanut voida koko raskauden ajan ja aion tulevatkin päivät nauttia mahdollisimman rauhassa :)  Tämän kuvan nappasin eilen lastenhuoneesta, jossa kaikki tuntuu olevan pian paikoillaan. Uudella Stokken lipastolla odottaa Pikkuvaniljalta tilattu iso pehmeä pupunen ja hoitotuotteet sekä sairaalakassiin mukaan tuleva suloinen kylmälaukku. Olen ottanut kuvia myös sairaalakassin sisällöstä ja ajattelin tehdä siitä postauksen huomenna :)


3 comments

 1. Voi, että. Onnea tästäkin etapista. Muistan oman lasketun päiväni esikoisen kanssa. Olin niin valmis synnyttämään ja täysin tuskastunut omaan olooni. Laskettua aikaani tiedustelleelle naapurille puuskahdin tuskastuneena, että vauva ei todellakaan synny tänään ja viisi minuuttia sen jälkeen lääkärini soitti, että meidän olisi aika lähteä synnyttämään. Minulla oli siis loppuraskaudesta pieniä riskitekijöitä, joiden vuoksi synnytys päätettiin käynnistämään. 40 tuntia myöhemmin tyttäremme syntyi. <3
  Tällä kertaa olen ihan kypsä omaan olooni jo näin kolme kuukautta ennen. :'D En ymmärrä miten viimeksi jaksoin niin pitkään, niin hyvin voivana.
  Onnea tulevaan koitokseen. Palkinto on yleensä mitä parhain. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Palkinto on varmasti parempi kuin ikinä voisi kuvitella <3 onneksi kaikki on valmista ja vointi hyvä, joten nyt ei voi muuta kuin nauttia ja rentoutua. Ehkä joku päivä voisi oikein poistua saarelta ja käydä jäätelöllä tai lounaalla :D Mahtavaa, että viimeksi synnytys tuli nopeast yllätyksenä! Kaikkea hyvää ja jaksamists sinne, voin niin lämmöllä suositellä sekä hierontaa että akupunktiota ja vyöhyketerapiaa, ne tekee niin hyvää!! <3 ja kävelylenkit on tehnyt minulle myös niin hyvän fiiliksen :)

   Delete
 2. Just attended a wedding here. We had hot, delicious meals. The wedding was amazing, everyone had such a great time. The space at New York wedding venues was elegant and impressive. The coordinator really appears to love her job, she had a smile on the whole day. Even after the wedding ended.

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig