Follow my blog with Bloglovin Turku girls weekend & Tall Ships Race | Teljänneito

Turku girls weekend & Tall Ships Race

Ennen matkaa tänne Tukholmaan ehdin viettää minilomaa Caritan kanssa Hennan luona Turussa. Se ei ollut sattumaa, että valitsimme juuri Tall Ships Race viikonlopun meidän Turku miniweekendiksi.
Lähdettiin matkaan heti perjantai aamupäivästä Caritan kanssa, jäälatet mukaan ja menoksi! Turussa meillä oli vastassa kesäisen kaunis Turku ja aurinkoinen Henna. Perille päästyämme menikin tovi ennen kuin olimme hämmästelleet ja ihailleet Hennan asuntoa valmiiksi - miten vanha charmikas puutalo voi olla noin äärettömän tyylikkäästi remontoitu ja rennon tyylikkäästi sisutettu? Olisin voinut muuttaa sisään heti, ja niin tavallaan teimmekin. Ainakin hetkeksi.Henna todellakin hemmotteli meitä ja lähtiessä takaisin kotiin oli pakko poiketa hänen lähileipomossa hakemassa tuliaisia kotiin, sen verran herkulliset tarjoilut olivat olleet. Ihailin hänen upeita maalauksia ja salaa mallailin hänen lumouksia meille, olisikohan hän valmis maalaamaan meillekin taulun tai olisikohan hän huomannut jos jokin taulu kokoelmasta puuttuisi meidän lähdettyä? Hän toimi loistavasti Turku-oppaana meille ja ehdittiin hyvin shoppailla vaatteita ja sisustusjuttuja sekä herkutella minulle uusissa sekä entuudestaan tutuissa ravintoloissa.

Meillä on yleensä ollut tapana viettää mieheni kanssa kesäloma muualla kuin Suomessa, joten odotukset tälle kesälle ovat olleet suuret - vihdoinkin on ollut aikaa olla turistina Helsingissä ja käydä suloisissa kesäkaupungeissa! Turku todellakin näytti parhaimpia puolia meille ja olin kovin tyytyväinen siitä, että ehdin viettää tyttöjen kanssa vielä viimeistä miniweekendiä ennen vauvan syntymää, enää kolme viikkoa ennen laskettua aikaa 2 comments

  1. Vitsi miten ihanan kesäisiä kuvia. <3

    ReplyDelete
  2. Oli kyllä kelit ja seura kohdillaan :) Todettiin, että pitäisi kyllä useamminkin käydä Turussa! Ei sinne nyt niin pitkä matka ole ja pidän kesäisestä Turusta todella paljon :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig