Follow my blog with Bloglovin Tourists in Helsinki: Lonna & Suomenlinna | Teljänneito

Tourists in Helsinki: Lonna & Suomenlinna

Niin kauan kun olemme asuneet Helsingissä olen halunnut viettää päivää Helsingin saaristossa kierrellen ja vihdoinkin saimme sen aikaiseksi. Torstaina lähdimme ystäviemme kanssa kauppatorilta saaristoristeilijällä matkaan ja ensimmäinen pysäkki oli Lonna.Odotukset Lonnasta olivat kovat, olinhan kuullut siitä niin paljon hyvää. Itselleni ei ehkä oikein auennut millä tavalla se olisi kaikkien kehujen arvoinen, sillä terassi sijaitsi keskellä saarta, josta näkymät oli vain päärakennuksen sisäänkäynti ja viereinen kivimuuri. Menu näytti kylläkin todella hyvältä ja alakerran vohvelibaarista leijaili hyvä tuoksu.

Seuraavana suuntasimme kohti Suomenlinnaa ja käveltyämme hetken päätimme käydä lounaalla ravintola Valimossa. Valimo sijaitsi vierasvenesataman kohdalla, joten veneitä oli kiva katsella samalla kun söimme lounasta. Lounas oli todella herkullinen, oma savulohisalaatti oli valtavan kokoinen ja kaikki olivat kovin tyytyväisiä lounasvalintaansa. Jatkoimme lounaan jälkeen kukkulalla sijaitsevaan café Piperiin, mistä avautui todella upeat maisemat.
Maisemien lisäksi ihailin kovasti Annin vaaleansinisiä kynsiä, olin nimittäin juuri ihaillut tuon sävyisiä kynsiä Pinterestissä ja vaaleansininen kynsilakka olisi nyt ostoslistalla nude sävyisen kynsilakkakokoelman jatkeeksi.

Tänään on taas aika lähteä merelle, tällä kertaa Tukholmaan! Lähdemme viikoksi Tukholmaan viettämään aikaa mieheni sukulaisten kanssa. Taas on vuosi vierähtänyt sitten viime Tukholman matkan, joten odotan niin innolla tulevaa viikkoa :)No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig