Follow my blog with Bloglovin My summer makeup favourites | Teljänneito

My summer makeup favourites

Kesäisin haluan aina käyttää hieman vaaleampaa ja hehkuvampaa meikkiä kuin talvella, myös aurinkopuuteria tulee käytettyä hieman reippaammin. Meikkini on arkisin melko kevyt, tai ainakin hyvin nopea ;) Meikissä arvostan hyvää pysyvyyttä ja kestävyyttä, sillä kuljetan aina meikkini mukanani, jolloin huonolaatuiset meikkivoidepurkit, luomivärit ja puuterit helposti särkyvät ja sotkevat laukun. Tässä ovat minun tämänhetkiset suosikkini:

Silmät
Käytän volyymiripsiä ja koen edelleen niiden olevan arjen pelastus. Yleensä korostan silmiäni vaalealla luomivärillä ja pidän siitä, että luomiväri on kätevän kokoisessa pakkauksessa, joka helposti kulkee mukana. NYXin väripaletissa on myös hyvä musta luomiväri, jolla meikin saa nopeasti taiottua tummemmaksi iltaa kohden. Arkena riittää hyvin kun mukana kulkee yksi luomiväri, esimerkiksi Lumenen pyöreä nordic chic luomiväri sävyssä 8, before sunrise. Myös Dermosilin luomiväripaletista saa napattua mukaan yksittäiset luomivärit.
Olen jo monta vuotta käyttänyt Lumenen peitevoidetta tummille silmänalusille, se jos jokin piristää väsynyttä ilmettä! Omani on nyt loppumassa, joten täytyypä käydä ostamassa uuden jo valmiiksi odottamaan.
Huulikiilto
Olen jo useamman vuoden ollut huulikiillon ystävä ja niitä löytyykin joka huoneesta ja laukusta ja pussukasta. Suosikkini tällä hetkellä on Lumenen huulikiilto sävyssä shimmer 01 ja Kim Kardashianin lip plumber (sävyä en enää muista ja se on kulunut pois, alla olevassa kuvassa oikealla)

Bronzer
Käytän melkein päivittäin aurinkopuuteria, sillä mielestäni se piristää ja tekee kasvoista raikkaammat. Käytän Lumenen invisible illumination watercolor bronzeria  ja Macin harmony matte powder blush. Jos aikaa löytyy hieman enemmän meikkaamiseen käytän NYXin highlight and contour palettia, joka on hintaansa nähden todella laadukas.

Highlighter
Silmien ympärille käytän Dermosilin valokynää. Poskipäille käytän Lumenen arctic sun hohdeaurinkopuuteria tai Lumenen instant illuminizeria silloin kuin haluan panostaa meikkaamiseen hieman enemmän.
Siveltimet
Kuljetan myös siveltimiä mukanani, jolloin meikkiä on helppo korjailla tarvittaessa. Käytän aina meikkivoiteen levittämiseen Beauty Blenderin meikkisientä, isompaa sutia aurinkopuuterille ja pientä sivellintä silmien ympärille.
Meikkivoide
Meikkivoiteen osalta koen tällä hetkellä jonkinlaista kriisiä. Löysin minulle täydellisen meikkivoiteen, jonka maahatuonti valitettavasti lopetettiin. Sen jälkeen olen yrittänyt muitakin, mutta mielestäni muut meikkivoiteet eivät pidä kasvojen kiiltoa poissa, joten etsintä jatkuu.
Kun haluan kevyempää suojaa kasvoille, kuten koiralenkillä, niin käytän Lumenen CC voidetta tai Instant glow beaty serumia, josta näin kesää kohden on käytössä uusi tummin sävy Universal dark.

Kulmakarvat
Minulla on kestopigmentoidut kulmakarvat, joita olen vahvistanut viimeksi reilu vuosi sitten Impressessä Töölössä. Aion vahvistaa niitä sitten kun tarve vaatii. Lumenen kulmavaha sävyssä harmaanruskea 2 ja nordic chic kulmakynä sävyssä 3 pitää karvat kuosissa.


Puuteri ja kiillon poistajat
Päivän mittaan käytän Beauty Blenderin blotterazzia tai kasvosilkkipaperia poistamaan kiiltoa. Olin jo hetken aikaa ollut käyttämättä puuteria, mutta saatuani tämän Lumenen nordic nude compact powderin en enää osaa olla ilman puuteria. Pakkaus on sopivan pieni ja sisältää myös peilin, joka on tosi hyvä kuljettaa mukana.Tällainen minun meikkipussini sisältö on, olisi kiva kuulla mitä suosikkeja teillä on :)

 Osa tuotteista saatu blogin kautta.
2 comments

 1. Nämä postaukset ovat minusta aina yhtä mielenkiintoisia, sillä meikkaaminen on yksi intohimoistani. Arkena menen aika usein al naturel, koska en yksinkertaisesti jaksa meikata hoitoympäristöä varten. Muuten perusmeikit ovat rauhoittuneet aika paljon. Kaipaisin kuitenkin sellaisia kunnollisia vakituotteita, nyt kun nuoruuden kokeilunhalu on alkanut selvästi karisemaan pois ja olen alkanut kaipaamaan sitä luotettavuutta. Tässä kokeilujen myötä olen kyllä todennut Lumenen tuotteet hyviksi. Niitä näyttäisi sinunkin pussistasi löytyvän runsaasti. Joten kiitos vinkeistä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minun pitäisi kyllä yrittää panostaa enemmän meikkaamiseen, mutta jotenkin se aina tulee tehtyä kauheassa kiireessä :D Au naturel arkisin kuulostaa aika rauhoittavalta, ihosi kiittää varmasti. Lumenen tuotteet löysin vasta kunnolla taas n puolitoista vuotta sitten ja tykkään todella paljon, myös heidän kynsilakat pysyvät minun kynsilläni todella hyvin.
   Haluaisin kovasti mennä ammattilaisen meikattavaksi, olisi niin kiva nähdä lopputulos ja oppia meikkaamaan paremmis!

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig