Follow my blog with Bloglovin Baby boy Baby shower | Teljänneito

Baby boy Baby shower

Eilinen päivä oli kaikkea muuta kuin hyvä päivä, mutta viimeisen kerran kun purskahdin itkuun se oli onnesta. Aivan yllättäen sain ilouutisia ystävältäni ja nyt heillä on heidän pieni poikavauva sylissään. Tuntuu aivan uskomattomalta, että se hetki jota olemme odottaneet on vihdoinkin täällä 
Hänen vauvakutsuja juhlittiin kesäisenä päivänä muutamia viikkoja sitten, vaikka se tuntuukin siltä, että juhlat olivat ihan äskettäin. Ne olivat minulle kolmannet vauvakutsut, omani mukaan laskettuna.
Koristelut ja kukat ovat mielestäni niin tärkeät, niiden avulla juhlapaikka muuttuu juuri juhlavaksi. Suloiset ilmapallot sinisine rusetteineen olivat todella kivat ja ilmapallot tuovat paljon iloa vielä viikoiksi juhlien jälkeen. Myös kattaus tekee paljon ja mielestäni Carita oli loihtinut upean kattauksen, jossa jokaisesta juhlavieraasta oli mustavalkoinen kuva vauvana. Rakas ystävämme pitää todella paljon kukista, joten otin mukaan kotoa kaikki Maison Helsinki silkkikukat koristeeksi ja ostimme myös hänelle kauniin kukkakimpun kotiin vietäväksi. Olin juuri käynyt Maison Helsinki putiikissa ja ihastuin aivan täysin hempeän vaaleansinisiin hortensiohin! Yllätyin miten paljon pidinkään niistä, ne ovat mielestäni niin kauniit.


Tarjoilut halusimme pitää mahdollisimman terveellisenä, sillä tiesimme miten paljon ystävämme rakastaa esimerkiksi teetä, marjoja, hedelmiä ja salaattia. Lisäsimme veteen minttua, marjoja ja sitruunaa tuomaan makua ja päätimme kakun sijaan tehdä melonikakkua. Se on todella helppo ja kaunis, ja niin terveellinen ja raikas! Tein tällaisen "kakun" myös juhannuksena. Melonisiivun päälle laitoin juhannuksena sitruunarahkaa, tällä kertaa melonin päälle laitettiin maidotonta kookosrahkaa marjojen lisäksi, nam!

Yksi vieraista oli tehnyt niin herkullista granolaa, se taisi olla yksi suosikeistani ja uskon, että sitä arvostettiin todella paljon. Onneksi sain reseptin granolasta ja kokeilin itsekin tehdä granolaa ensimmäistä kertaa muutama viikko sitten kun meillä oli brunssivieraita.

En millään malttaisi odottaa kunnes tapaan pienen leijonavauvan ja saan halata ystävääni, enkä oikeastaan vielä voi uskoa sitä todeksi. Hänellä oli laskettu aika vain kahdeksan päivää ennen minua, joten vauvauutiset sai aikaiseksi  aikamoisen tunnevyöryn, pian se meidän pieni poikavauva saattaa jo haluta maailmaan, vaikka vajaa kolme viikkoa olisi vielä jäljellä No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig