Follow my blog with Bloglovin A summerday well spent | Teljänneito

A summerday well spent

Rennot kesäpäivät ilman tarkempia suunnitelmia ovat yleensä niitä parhaita. Eilinen ja tänään ovat olleet juuri sellaisia - on ollut niin ihanaa saada rentoutua ensimmäiset äitiyslomapäivät auringossa!

Myös viime perjantai oli juuri sellainen ihanan rento kesäpäivä. Päätimme lähteä äitin ja isin kanssa kohti Nokkalan Majakkaa Espoossa, sillä en ollut siellä aikaisemmin käynyt. Söimme salaatit yläterassilla ja mitkä upeat maisemat sieltä avautuikaan! Heidän terassi oli tyylikäs ja vaikka sinä päivänä tuuli se ei haitannut lainkaan, sillä terassilla oli todella korkeat lasit suojaamassa tuulelta. Salaatit olivat todella ruokaisat ja palvelu pelasi hienosti.
Jalkaani pääsivät ehdottomat suosikkisandaalini tällä hetkellä, eli nämä uudet Maison Helsinki timanttisandaalit. Sandaalit tarttuivat mukaani muutama viikko sitten siellä vieraillessa. Ne ovat jo useamman kerran vilahtaneet Instagram storyssa ja niistä tulikin täällä aiemmin kyselyä. Asukuvaa ei tullut sen kummemmin napattua.


Lähdimme myöhäisen lounaamme jälkeen kävelemään kohti lähellä olevaa uimarantaa ja päädyimme vielä viereiseen kahvila Merenneitoon, jonka terassi oli myöskin kovin houkutteleva ja suojassa tuulelta. Siitä jatkoimmekin takaisin Lauttasaareen ja Vattuniemen uuteen Paseo rantakahvilaan, jossa päätin kokeilla heidän itse tekemää jäätelöä. Jäätelö oli hyvää ja uskon jatkossa viihtyvän meidän uudessa rantakahvilassa paljonkin. Oli niin kiva ehtiä viettää mukavaa ja rentoa päivää vanhempieni kanssa ennen kuin heillä taas matka jatkui  

Huomenna kesäpäivistä nauttiminen jatkuu Turun saaristossa, sillä lähdemme aamupäivällä kohti mökkiä Naantalin lähistöllä. Suunnitelmissa on mökkielämän lisäksi päivä Naantalissa, jossa olen viettänyt useamman kesän veneillessä pikkutyttönä. Viimeksi taisin siellä käydä kun olimme muutama vuosi sitten Kultaranta Golf resortissa. Naantali on yksi niistä Suomen ihanimmista kesäkaupungeista, jossa aina joka kesä haluan käydä. Rakastan Naantalin kaunista vanhaa kaupunkia, vierasvenesatamaa, Nunnakatua, ravintoloita ja sisustusliikkeitä. Loppuviikolle onkin sitten paljon ihania suunnitelmia, mutta niistä lisää myöhemmin.

Aurinkoista tulevaa viikkoa kaikille!


No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig