Follow my blog with Bloglovin 3rd Wedding Anniversary | Teljänneito

3rd Wedding Anniversary

Hääpäivänämme mieheni yllätti minut aamiaisella meidän kolmevuotis hääpäivän kunniaksi. Siinä aamupalaa syödessä hän totesi vitsikkäästi, että tähän sitä ollaan sit tultu, ennen sitä oltiin pyhävaatteet päällä juhlimassa häitämme Bellagiossa. Hän viittasi siihen, että istuimme sekasotkun keskellä: baby showerin ilmapallojen ja vaippakakkujen, lastenvaunujen ja koottavien lastenhuoneen kalusteiden seassa. Totta, tähän sitä ollaan tultu - ja se tuntuu itse asiassa todella huikealta. Laskettuun aikaan on enää kuusi viikkoa jäljellä ja odotamme jo kovasti bébén tuloa  
Tämä oli meidän viimeinen hääpäivä kahdestaan ja ruusulähetyksen lisäksi mieheni päätti yllättää minut töiden jälkeen illallisella ravintola NJKssa. Viimeksi olin käynyt Valkosaaressa kun olimme vanhempieni kanssa Helsingissä veneellä NJKn vierasvenesatamassa, siitä on aikaa varmasti yli 15 vuotta. Ravintola oli todella upea ja ruoka erinomaista, niin oli myös maisemat ja seura.


Pakkasin mukaan töihin varmuuden vuoksi mustan Selected Femmen mekon(joka juuri ja juuri vielä mahtuu päälleni!) ja juhlavammat korkokengät. Hyvä niin, sillä kerkesin nopeasti vaihtaa mekon päälleni ennen kuin mieheni saapui hakemaan minut töistä. Pidin mekkoa röyhelöhihaisen valkoisen blazerin kanssa. Mekko sopii mielestäni oikein hyvin illalliselle, kun taas töihin en oikein pidä sitä soveliaana.
Päivämme oli todella kiva ja toivon, että muistamme jatkossakin juhlistaa hääpäiväämme vaikka elämä muuttuukin pian erilaiseksi kun esikoisemme syntyy. Eikä pelkästään hääpäivää, vaan toivon, että muistamme käydä kahdestaan treffeillä myös ihan muuten vaan. Näiden kolmen vuoden aikana on paljon ehtinyt tapahtua, vaikka suurimmat vastoinkäymiset ovat varmasti edessäpäin. Olen kuitenkin varma siitä, että kaikesta selvitään yhdessä mitä ikinä elämä tuokaan tullessaan. Olemme tunteneet mieheni kanssa reilu 11 vuotta ja toivon, että saamme viettää vielä monta vuosikymmentä yhdessä. Tiedän miten ihana aviomies hän on enkä malttaisi enää odottaa kunnes saan nähdä hänet myös isänä 


1 comment

  1. It was such an intimate moment and you could really feel the love and energy in the wedding venues. They had out sparkling water, wines, champagnes, etc. for all of us upon arrival, and provided dishes and serving utensils for the bagels and other snacks we brought.

    ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig