Follow my blog with Bloglovin Plated skirt and white ruffle sleeved blazer | Teljänneito

Plated skirt and white ruffle sleeved blazer

Aurinkoisen päivän kunniaksi(edit: ai kamalaa miten keli yhtäkkiä vaihtui kesken päivää!) halusin jakaa asun, jonka Carita kuvasi matkallamme Monacossa. Olin jo pitkään etsinyt tällaista mustaa vekkihametta ja onneksi sellainen löytyi Neo Noirilta ja sain mukaani sen lomalle. Koko on sopiva myös raskauden jälkeen ja nyt raskaana se istuu kivasti kun nostaa hameen tarpeeksi ylös.
Valkoisen jakun röyhelöhihoilla löysin Nizzan Zarasta, ihanaa vaihtelua mustaan tavalliseen jakkuun!


ruffle sleeve jakku, Zara
toppi, Neo Noir*
hame, Neo Noir*
laukku, Dior
aurinkolasit, Dior
kengät, & Other Stories

Onko teillä jo suunnitelmia aurinkoiselle viikonlopulle? Meillä on tarkoituksena lähteä lauantaina ensi kertaa tänä kesänä ravintola Bryggan pizzalle!

*sisältää mainoslinkkejä

6 comments

 1. Ihana asu! Näytät muutenkin todella hyvinvoivalta ja kauniilta! Lykkyä raskauteen! Olisi mielenkiintoista kuulla, missä vaiheessa opintosi ovat? Ehditkö tehdä kandin tutkinnon ja jatkatko maisteriin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia, tällainen pidempi hame on mukavaa vaihtelua kynähameisiin :) vointi on ollut kyllä hyvä, toivottavasti selkäkivut yms pysyvät mahdollisimman pitkään poissa! Kyllä, maisteriopintojen osalta olisi tarkoitus jatkaa Vaasan yliopistolla, mutta en ota siitä tässä kohtaa mitään stressiä. Jos bébé on kovin kiltti ja rauhallinen tapaus saatan hyvinkin saada jotain aikaiseksi sen osalta myös äitiyslomani aikana. Äitiysloman jälkeen haluan kuitenkin palata takaisin töihin, en koulupenkille.

   Delete
 2. Minua kiinnostaa, että miten koet äitiyden vaikuttavan työuraasi ja meinaatko olla pitkään kotona? Etkös myös siirtynyt uusiin tehtäviin ihan vastikään? Itselleni nimittäin tarjoutui tilaisuus siirtyä eteenpäin urallani ihan vastikään, mutta jo tuolloin perheen perustaminen oli prioriteettilistallani uraa edellä, enkä tarttunut tarjoukseen. Kovasti kyllä mietin asiaa eri kanteilta, mutta jotenkin en nyt tähän väliin halunnut uutta opeteltavaa ja "stressin aihetta", sillä vastahan tammikuussa aloitin ihan uudessa työtehtävässä. Voin siltäosin kyllä huokaista helpotuksesta, että raskaanahan sitä nyt ollaan (tosin ihan alkutaipaleella vielä), ja mikäli kaikki menee hyvin, niin heti alkuvuodesta pitäisi saada meidän esikoinen maailmaan. Ehtiihän sitä uraa sen jälkeenkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kysymästä, tämä onkin asia jota olen pohtinut paljon. Olen aina nähnyt itseäni henkilönä, joka ei tule viihtymään vuositolkulla kotona lapsen kanssa. Vielä tälläkin hetkellä olen sitä mieltä, että palaan vuoden päästä töihin. Toki lapsen syntymän jälkeen mieli saattaa muuttua. Kyllä, siirryin uusiin tehtäviin maaliskuussa ja niiden tarjoutuessa raskaus oli vasta alussa. Tämä uusi työ on ollut pitkään toiveenani enkä olisi halunnut riskeerata uuden mahdollisen työpaikan menettämistä raskauden takia, joka oli vasta niin alussa ja sen myötä epävarma. Tiesin ansaitsevani uuden tehtävän ja tiedän ansaitsevani jatkossakin etenemistä työurallani.
   Kaikki tekee toki omat päätöksensä miten haluaa priorisoida, mutta itse koen, että naisten tulisi rohkeasti tarttua tilaisuuteen, ellei sitten halua menettää tai hidastaa niitä tilaisuuksia edetä urallaan. Onnea paljon teille ja toivottavasti raskaus etenee parhaimmalla mahdollisella tavalla!

   Delete
 3. Ihana asu! Nuo kengät ovat buenot.
  Löysin blogisi ig:n kautta, ihanaa uutta luettavaa.
  Kivaa viikonloppua! :)
  JohannaN

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja tervetuloa uudeksi lukijaksi Johanna! Olen etsinyt juuri tuollaisia kenkiä jo pitkään ja vihdoinkin löytyi nämä, jotka ovat todella mukavat jalkaan :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig