Follow my blog with Bloglovin Little black maternity dress | Teljänneito

Little black maternity dress

Mitä pukea päälle - se onkin viime kuukausina ollut hankalampi kysymys. Kasvava vauvamaha on ihana, mutta yhdisteltynä businesspukeutumiseen se saattaa olla hieman haastavaa. Sinänsä valintahan on tietyllä tapaa helpompi, kun valinnanvaraa ei enää ole koko vaatehuoneen verran. Tapaan vitsikkäästi tokaista aamuisin tai ennen  iltamenoja, että ottaisiko nyt kumman näistä kahdesta mekosta, jotka vielä mahtuvat päälleni ;) Oikeasti niitä taitaa olla jopa neljä.

Suosikkimekkoni on viime viikkoina ollut tämä pitsinen äitiysmekko, jonka tilasin juhlia varten Seraphinelta. Tilasin sen sillä ajatuksella, että voin myös pitää sitä töissä. Tätä mekkoa onkin tullut pidettyä viime aikoina todella paljon.
Tässä kuvia mekosta kahdelta eri päivältä: lähdössä dinnerille ja työasu jakun kera työpäivän päätteeksi:

pitsinen raskausmekko, Seraphine
jakku, Tiger of Sweden
kengät, Ellos
aurinkolasit, Dior / silmälasit, Ray-Ban
laukku, Louis Vuitton 
trenssitakki, Burberry
Tilasin samalla Seraphinelta valkoisen topin, joka pääsi tänään ensimmäistä kertaa päälle jakun alle. Kokeilin myös tänään käyttää suosikkikotelohameeni kanssa mustaa masutuubia ja se toimikin yllättävän hyvin.

Minun pitäisi oikeasti pakata juuri nyt, mutta en millään jaksaisi aloittaa. Huomenna olisi lähtö tyttöjen kanssa minilomalle! Onneksi mukaan ei tarvitse kovinkaan paljoa, sillä agendalla olisi rentouttavaa yhdessäoloa ja hyvää ruokaa.

Ihanaa viikonloppua kaikille :)


7 comments

 1. Huh huh mikä mama! Näytät upealta, kuten aina! <3

  ReplyDelete
 2. Näytät todella hyvältä tuossa mekossa. :) Tiedän tunteen, kun pukeutuminen tuottaa ongelmia vauvavatsan vuoksi. Itse yritän tässä etsiä jostain kivaa äitiysmekkoa kesäjuhliin. Tuon tyyppisiä pitsisiä löytyy kyllä pilvin pimein, mutta en koe niitä ihan omikseni. No, etsintä jatkuu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jenni :) kyllä se vähän aiheuttaa haasteita, mutta onneksi välillä löytää ihania juttuja, kuten tämä mekko :) Toivottavasti löydät sen oman makuun sopivan äitiysmekon juhliin! Etsin tällaista pitsimekkoa ja valkoista maximekkoa pitkään ja onneksi molemmat löytyi Seraphinelta!

   Delete
 3. Kiitos vinkistä! Seraphinella näytti olevan myös pajon muutakin tyylikästä. Pitäisi ehkä yrittää tilata muutama vaate kesää ja loppuraskautta ajatellen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis Seraphinesta löytyy aivan superpaljon ihania ja tyylikkäitä vaatteita! :) heillä oli myös kivat "äitiys setit" jota mietin myös. Löysin sieltä myös ihanan kesämekon, joka on täydellinen juhannusta ajatellen :)

   Delete
 4. Its my great pleasure to visit your blog and to enjoy your great posts here. I like it a lot. I can feel that you paid much attention for those articles, as all of them make sense and are very useful.  Cute Maternity Clothes

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig