Follow my blog with Bloglovin Grillparty | Teljänneito

Grillparty


Vihdoinkin olemme perillä mökillä ja valmiina juhannusviettoon! Matka tänne Raippaluodon mökille sujui hyvin, liikennettä oli itse asiassa yllättävän vähän. Albert otti kaiken ilon irti kun pääsi vapaaksi pitkän automatkan jälkeen, ainakin hän nauttii valtavasti uimisesta kylmässä vedessä ;)


Edessä on mökkijuhannus ystäviemme kanssa ja odotan jo innolla grillauskauden avausta! Tai itse asiassa tämän vuoden grillauskausi avattiin Sohvin ja Caritan kanssa jo Ranskassa ollessa kuukausi takaperin kun Sohvi grillasi meille herkulliset hampurilaiset ja kasvikset näissä kauniissa maisemissa.
Yhtä lämmintä grillaussäätä emme varmasti nyt juhannuksena saa, mutta optimistisena pakkasin tietysti mukaan sekä kesämekon että tämän kuvissa näkyvän sinisen kietaisupaidan röyhelöhihoilla. Instagramissa tulikin kysely tästä vaaleansinisestä röyhelöpaidasta, se löytyi Zarasta ja toimii hyvin myös vauvamahan kanssa kun sen vaan solmii tarpeeksi ylös. 


Nyt on aika ruveta valmistelemaan saaristolaisen toastia lämminsavulohella ja nauttia maisemista, toivottavasti tekin olette jo päässeet juhannusviettoon :)4 comments

 1. Kiitos vinkistä :) röyhelöpaitaa löytyi vielä! Sain omani ennen loman alkua ;)
  - Tiina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kun sitä löytyi vielä! Itse löysin omani tyttöjen reissulla Nizzan Zarasta, se on kiva lisä kesämekoille :)

   Delete
 2. Voi nainen, tää sun blogipohja näyttää edelleen niin hyvältä. Tykkään! Nää Ranskan grillauskuvat näyttää hieman liian upeilta, Suomeen jäätyy :D.

  <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Hannele! :) itse taitaa aina hieman turtua omaan pohjaan :D Siellä oli kyllä jo silloin mukavsn lämmin ja juuri tänään Jane kertoi, että nyt heillä oli jo reilu 30+, vaihtaisin kyllä! :D

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig