Follow my blog with Bloglovin BFF minivacay and breakfast in bed | Teljänneito

BFF minivacay and breakfast in bed

Kaksi vuotta sitten kesäkuussa olimme Caritan ja Karolinan kanssa viettämässä tyttöjen viikonloppua Tukholmassa ja perjantaina oli taas aika lähteä pienelle minilomalle samalla kokoonpanolla. Minilomamme suunnitelmat olivat selkeät: rentoutumista hotellihuoneessa, saunomista, hyvää ruokaa ja hyvä elokuva. Hihiteltiin siinä itsellemme kun tyytyväisinä rentoutumisen lomassa napsittiin kuvia kerrankin kiireettömästi. Välillä kuvia ottaessa siitä ei tajuakaan miten koomisen näköistä kuvaaminen saattaa olla, todisteita siitä saatiin kun Carita päätti ikuistaa kuvaussession aamiaisestamme. Late checkout mahdollisti monen tunnin kestävän aamiaisen sängyssä, melko täydellinen aamu Ilta meni rentoutuen saunassa ja päätimme tilata illallisen myös ylös huoneeseen saunomisen jälkeen.
 Olin pakannut mukaani hemmotteluhetkeämme varten blogin kautta saadun Mia Höytön* Helmi kasvonaamion, jota yritän käyttää noin kerran viikossa. Ihoni on tällä hetkellä huomattavasti rauhallisempi kuin vielä muutama kuukausi sitten ja uskon sen johtuvan siitä, että kosteutan nykyään kunnolla kasvoni ja käytän hellävaraisempia kasvotuotteita, kuten kosteuttavaa naamiota öisin ja iholleni sopivaa Ihana päivävoidetta. Harmikseni Mia Höytön Valo silmänympärysvoide on päässyt loppumaan, joten sitä täytyy tilata nyt lisää kun se on ollut ehdoton suosikkini jo pian vuoden verran.
Tämän jälkeen jaksaa taas hyvillä mielin palata takaisin töihin tänään. Uusi työviikko on omalta osaltani vain kolmipäiväinen, sillä lähdemme juhannusviettoon jo torstai aamuna. Olen juhannusjuhlia varten luonut Midsummer Party -kansion Pinterestiin, nyt täytyy vain toivoa kaunista säätä juhannukseksi!

Psst! Jos hotelliyö kahdelle aamiaisineen kuulostaa houkuttelevalta on nyt Caritan blogissa hotelliyön arvonta 28.6 asti!

* sisältää mainoslinkkejä

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig