Follow my blog with Bloglovin Mother's day | Teljänneito

Mother's day

Tämä äitienpäivä on monella tapaa erityinen niin äidilleni kuin minullekin, odotamme niin kovasti tulevaa ja olen luonnollisesti miettinyt äitiyttä hyvin paljon enemmän ja eri tavalla viime aikoina. Ensi vuonna on minun ensimmäinen äitienpäivä äitinä. Tämä päivä on muutenkin tunteellisempi, sillä tänään on aika matkustaa kotiin ja tunnen niin suurta kiitollisuutta siitä, että viimeiset neljä viikkoa on sujunut paremmin kuin hyvin. Olen saanut kokea niin paljon uutta, matkustellut ensimmäistä kertaa Skotlantiin, Australiaan ja Irlantiin ja nauttinut meidän viimeisestä babymoon-lomamatkasta yhdessä mieheni kanssa ennen kuin meistä tulee mamma ja pappa. 


Ja kaiken kukkuraksi oli tämä viikko. Viikko, josta olen vaan niin kiitollinen, että onnen kyyneleet nousee silmiin. Olen niin onnellinen siitä, että päätin lähteä tyttöjen reissulle Etelä-Ranskaan ja Irlantiin vielä ennen vauvan syntymää, se oli paras idea ikinä. Olen niin kiitollinen siitä, että elämässäni on niin suurisydämisiä ihmisiä kuin nämä tytöt. Minut yllätettiin heti ensimmäisenä päivänä mini baby showerilla, se tuli todellakin aivan yllätyksenä! Luulin tulevani Sohvin järjestämään synttäribrunssille, joka järjestettiin yllätyksenä Caritalle - lopputulos oli se, että meidät molemmat yllätettiin näillä Sohvin tekemillä herkuilla ja suloisilla lahjoilla.


Viimeksi tänään aamulla hämmästelin taas lahjaksi saamaani pientä Petit Bateaun bodya, miten joku voi olla niin pieni? Enää kolme kuukautta laskettuun aikaan, ei sitä meinaa uskoa todeksi. Olemme pohtineet äitiyttä ja lapsen saamista monesta eri näkökulmasta tämän viikon aikana tyttöjen kanssa. Anna, joka on yksi maanläheisimpiä ihmisiä jota tunnen, pienen pojan äiti ja hoitoalalla, on kärsivällisesti vastaillut kysymyksiini kaikesta liittyen raskauteen, synnytykseen ja vauvavuoteen. Olen lievästi sanottuna ottanut kaiken ilon irti yhdessäolosta asiantuntijan kanssa ;) Anna on myös se, joka omalla esimerkillään rohkaisi minua matkustamaan - hän oli itse yhtä pitkällä raskaudessa viime vuonna kun olimme tyttöjen kanssa Lontoossa ja muistan ihmetelleeni miten uskomattoman hyvinvoiva ja energinen hän oli. 
Niin ihanaa kuin matkustaminen onkaan olen todella onnellinen siitä, että pääsen pian takaisin kotiin mieheni luo 

Ihanaa äitienpäivää teille kaikille äideille! Yritin muuten uskotella miehelleni, että myös raskaana olevat saavat juhlia pre-äitienpäivää, mielestäni se oli hyvä idea ;)

2 comments

 1. Löysin viimein blogiisi Sohvin, sinun ja Caritan kimppa podin kautta. Kiinnostuin nimittäin siitä, miten puhuit talousasioista ja sijoittamisesta. Talousasiat ovat alkaneet kiinnostaa minua vastikään. Meillä opetellaan vielä perusasioita pitkän velkakierteen jälkeen, mutta olen huomannut kiinnostuvani myös säästö- ja sijoittamisasioista. Joten näitä juttuja alan seuraamaan varmasti.
  Eivät nämä vauvajututkaan haittaa, sillä kun kaikki menee hyvin, meidän toinen vauvamme syntyy loppusyksystä. Eli tämä oli minun viimeinen äitienpäiväni yhden lapsen äitinä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että löysit tänne podin seurauksena, tervetuloa! :)
   Sijoittaminen ja oma talous on erittäin mielenkiintoinen aihe ja toivoisin niin, että useampi innostuisi tutkimaan ja miettimään sitä tarkemmin. Jos haluat toivoa postausta koskien jotain tiettyä osa-aluetta(vaikka miten sijoittamisen saisi aloitettua) niin kerro ihmeessä joko kommenteissa tai sähköpostitse.
   Ihana kuulla, paljon onnea tulevasta perheenlisäyksesä! Toivottavasti saan täällä tukea ja vinkkejä teiltä, joilla lapsen saaminen on jo tuttua ;)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig