Follow my blog with Bloglovin Avec Sofié Podcast and a day in Monaco | Teljänneito

Avec Sofié Podcast and a day in Monaco


Terveisiä täältä Etelä-Ranskasta!
Maanantaina aamusta matkamme Etelä-Ranskaan alkoi Caritan kanssa, vihdoinkin oli aika lähteä Sohvin luo Villefranche sur Meriin. Päivät täällä ovat olleet todella aurinkoisia ja leppoisia. Eilen saimme kunnian olla vierailevina tähtinä mukana Sohvin Podcastissa, jossa keskustelemme blogin yhdistämisestä päivätyöhön. Toivottavasti podi on mielestänne mielenkiintoinen! Avec Sofién podia pääsee kuuntelemaan tästä.

Aamiaisen ja podcastin nauhoituksen jälkeen lähdimme kohti Monacoa, jossa kävimme myös viime kesänä Sohvin kanssa.Toivoin, että olisimme ostaneet jäätelöä samasta paikasta kuin viimeksikin, mutta valitettavasti kyseistä jäätelöpaikkaa ei enää ollut olemassa. Sen sijaan päätimme mennä Hermitagen Crystal bar terassille nauttimaan jäätelöt. Onneksi niin, sillä terassi maisemineen oli todella upea.
Päivä Monacossa oli varsin onnistunut. Olin todella onnellinen siitä, että Sohvi osasi viedä meidät yhteen liikkeeseen, jossa oli todella paljon huonetuoksuja ja tuoksukynttilöitä ja löysin sieltä vihdoinkin pitkään etsimäni huonetuoksun! Se tuoksu tuli ensimmäistä kertaa vastaan  Oslossa jo pian kaksi vuotta sitten, ai että miten kiva kun se vihdoinkin löytyi! Huonetuoksu oli Dr. Vanjesin Rosso Nobile.

 

Kävimme myös syömässä herkulliset pastat ravintola Mossassa, jonka jälkeen jaksoimme hyvin jatkaa kävelyä pitkin Monacon katuja. Siellä jo rakenneltiin Grand Prixia varten katsomoita ja kaiteita joka puolelle. 


Eilisen jälkeen oli mukava pitää rennompaa päivää täällä pikkukylässä ja Sohvi taikoi meille taas sellaisetkin herkut pöytään. Podissa hän kertoo myös vähän minkälaista on pitää blogia, jossa ruoka ja reseptit ovat suuri osa blogia. Podissa mainitsenkin, että mielelläni otan vastaan kysymyksiä esimerkiksi sijoittamisesta, se kun on niin suuri osa minun arkea ja päivätyötä ja yksi lempiaiheistani. Palautetta onkin jo tullut, että monia se kiinnostaisi kovasti, kiitos siitä :)

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig