Follow my blog with Bloglovin Adidas Runners Helsinki #WHYIRUNHELSINKI | Teljänneito

Adidas Runners Helsinki #WHYIRUNHELSINKI

Viime vuonna olin mukana Adidas Runners Elle x Adidas tiimissä ja se oli ehdottomasti yksi viime vuoden parhaimmista projekteista! Sain treenata huipputyyppien kanssa puolimaratoniin, kävimme tyttöjen kanssa Kööpenhaminassa juoksemassa ja osallistuimme Helsinki Midnight Runiin.

Olin todella iloinen ja otettu kun sain tänä vuonna mahdollisuuden osallistua Adidas Runners Helsinki tiimiin, joka tänä vuonna rakennettiin hieman eri konseptilla.


Tänä vuonna meitä juoksijoita on mukana huomattavasti enemmän ja mukana piristämässä ryhmää on myös muutama herra. Parasta tänä vuonna on myös se, että mukaan lenkkeilemään saa tulla kuka tahansa! Jokaiselle löytyy aina juoksukaveri, joka juoksee samaa tahtia. Kokoonnumme keskiviikkoisin Why join the navyyn Annankadulla klo 18.00 ja viime keskiviikkona pääsin taas lenkille mukaan lomailun jälkeen. Tahtini on raskauden takia jo hiipunut merkittävästi sitten tiimin ensimmäisen lenkin helmikuussa - 5km oli minulle riittävä lenkki viime kerralla. Huomisen lenkki jännittää jo hieman, mutta aion käydä hakemassa itselleni tukivyön, joka pitäisi helpottaa juoksemista raskaana ollessa.
Toivottavasti joku teistäkin innostuu tulemaan mukaan juoksemaan, varsinkin hitaammat juoksijat, jotka jaksaa juosta hitaasti kanssani ;)
Kiitos Hanna Gullischen kuvausavusta!


Pian saattaa olla se hetki kun itse saan tyytyä juoksemisen sijaan kävelyyn ja muiden juoksijoiden tsemppaamiseen, mutta olen silti todella tyytyväinen siihen, että olen pystynyt juoksemaan tähän asti. Uskon vahvasti siihen, että se edesauttaa palautumista ja juoksemisen ilon löytämistä taas synnytyksen jälkeen :)
Kuva Oskari

Energiaa ja iloa loppuviikkoon!


3 comments

 1. Mua on puraissut joku ihme juoksukärpänen. Totta kai nyt, kun olen raskaana ja juoksun aloittaminen ei ole ehkä niin viisasta. Varsinkin, kun kaikki paikat eivät selvästi ole palautuneet ihan täysin esikoisen raskausajalta. Kaikki fyysiset pikku vaivat ja kolotukset ovat tulleet selvästi aikaisemmin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, uuden lajin aloittaminen lienee hyvä jättää myöhäisemmäksi, mutta juuri fysioterapeutti sanoi aamulla: jos se tuntuu hyvältä, go for it! ;) Kehoa on hyvä kuunnella tarkkaan. Kävin juuri hakemassa tukivyön Fiilinkistä Fredrikinkadulla, menee pian testaukseen kun Adidasrunnersien lenkki alkaa klo 18 :)

   Delete
  2. Ensimmäinen 5km juostu uuden tukivyön kanssa ja fiilis on ihan huipussa! Suosittelen todellakin vyön hankkimista :) omani on Emma-Jane maternity support belt :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig