Follow my blog with Bloglovin We´re off to Australia! | Teljänneito

We´re off to Australia!

Takana on kolme melko kiireistä päivää uskomattoman tiukalla aikataululla. Halusin kuitenkin ehtiä nähdä ystäviä ennen seuraavaa matkaa, joten vietettiin eilen rauhallista iltaa tyttöjen kanssa kotosalla. Skotlannin laukkua en edes ehtinyt purkaa ennen kuin oli jo aika pakata kesämekot ja aurinkolasit mukaan, istumme nimittäin juuri lentokentällä ja tällä kertaa suuntaamme Australiaan! Seuraavat kaksi viikkoa saamme toivottavasti nauttia aurinkoisesta ja lämpimästä Sydneystä, Cairnsista ja Byron Baystä.
Instagram stories tulee varmasti päivittymään aktiivisesti, instagramista minut löytää nimellä teljanneito

4 comments

 1. Ooh!
  Australia on niin mahtava maa! Nauttikaa ja käykää surffikurssilla. :)

  https://faijahommia.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tähän menneessä olemme tykänneet kovasti! ehkäpä siellä Cairnsissa tulee otettua surffikurssi, mutta luulenpa, että rauhallinen suppailu vie voiton tällä kertaa ;)

   Delete
 2. Oi olisi kiva kuulla enemmän näistä teidän lokaatioista ja etenkin että missä majoituitte :) ilmeisesti lensitte Dohan kautta? Ihanaa lomaa!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lupaan tehdä postauksen tarkemmin myös majoituksista :) instagram storiesissa vilahtaa koko ajan meidän tämän hetkinen uskomaton Airbnb asunto, joten kannattaa vilkaista.?Dohan kautta lensimme, se oli tervetullut tauko ja ehdimme hyvin levätä ja käydä suihkussa lentojen välillä, lounge oli todella tyylikäs. Qatar airways oli kehujen arvoinen ja kaiken lisäksi todella edullinen!

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig