Follow my blog with Bloglovin Something new for our home | Teljänneito

Something new for our home


Edellisessä postauksessa kerroinkin muutamista sisustusostoksista, joita pitkän etsinnän jälkeen tuli kannettua kotiin tyttöjen kanssa vietetyn illan lopuksi.Olin pitkään ihaillut ystävieni tyylikkäitä kakkuvateja, joiden kerroksien välillä oli enemmän tilaa vaikkapa kynttilöille. Tämä kulmikas vati tuli vastaan kuin tilauksesta! Päätin kokeilla sitä ensin tv-tasolla ja siinä se on nyt jo ollut muutaman viikon vaikka en ole kovinkaan vakuuttunut siitä, että se miellyttää silmääni siinä. Jotenkin se on ehkä vähän liikaa tv-tasolla. Alkuperäinen ajatukseni oli laittaa vati uudelle yöpöydälle, toistaiseksi se on jäänyt vielä suunnittelutasolle ;)
Kakkuvatin ylätasolla on HAVI'S kaunis vekkipallokynttilä, Jo Malonen Pear & freesia room spray ja Edbladin Aruba tuoksukynttilä, jonka trooppinen tuoksu hurmasi minut täysin. Alatasolla on Jo Malonen Pomegranate noir tuoksukynttilä ja Fredrikinkadun Zarrosta ostettu Tom Dixon Eclectic Royalty tuoksukynttilä. Lasikupua olin myös pitkään metsästänyt ja samalla reissulla löytyi sopivan kokoinen lasikupu Diptyquen kynttilän suojaksi.


Täällä parantelen vielä flunssaa, joka taas yllätti tällä viikolla, mutta toivottavasti huomenna on jo pirteämpi olo niin ehkä jopa niinkin vaativa tehtävä kuin vatin siirtäminen huoneesta toiseen onnistuu ;) Olisin muuten taas kaivannut jotain inspiroivaa, tyylikästä ja kaunista lukemista lehtihyllystä, flunssaisena kun ei keskittymiskyky oikein riitä muuhun. Olen kuitenkin viime aikoina useamman kerran kävellyt tyhjin käsin lehtihyllyltä pois kun ei mikään lehti ole tuntunut oikein omalta. Mitä lehtiä tai muuta te tapaatte lukea? Saa antaa vinkkejä!

Nauttikaa viikonlopusta, vaikka varmasti Tukholman isku on kaikkien ajatuksissa ikävästi läsnä. Keskustassa työskentelevänä olen jo pitkään miettinyt, että milloinkohan jokin vastaavanlainen isku tehdään Helsinkiin ja onko kohteena silloin Esplanadi vaiko jokin muu näin Suomen 100 v. juhlavuoden kunniaksi. Pienenä kevennyksenä voin kuitenkin kertoa oman kokemukseni Kiinan presidentin vierailusta: lähdin normaalisti töistä ja astuin Espalle, ensimmäisten askeleiden aikana havahduin siihen, miten tyhjä katu olikaan. Olin jo aiemmin sinä päivänä huomioinut liikenteen osalta ohjaukset, mutta nyt katukuvassa ei ollutkaan muita kuin minä ja poliisit molemmin puolin katua. Siinä ne sitten kaikki huitoivat ja huusivat minulle ja hämmentyneenä hyppäsin lähimmästä ovesta sisään turvaan. Noh, olin sattumoisin hypännyt miesten laukkuliikkeeseen, jossa nolona seisoskelin ja katselin ympärilleni. Heräteostokset jäivät siltä reissulta tekemättä ;)


7 comments

 1. Kerrosvati näyttää upealta tasolla! Valaisin näyttää tosi kivalta, mistä se on ostettu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö olekin, se on todella käytännöllinen kun kynttilätkin mahtuvat hyvin alemmalle tasolle :) Lamppu on Georg Jensenin Cobra sarjaa!

   Delete
 2. Luen englanninkielista Red-lehtea. Siina on sopivasti muotia, matkustusta, sisustusta, jne. Suosittelen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes, mahtavaa saada jotain uutta luettavaa! Täytyypä tutustua tähän, kiitos vinkistä :)

   Delete
 3. Hei! Voitin sen lumene kilpailuin, mutta en saa yhteyttä suhun mitään kautta :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Elli ja onnea vielä tätäkin kautta! Löysin vastauksesi, se oli hukkunut inboxiin ;)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig