Follow my blog with Bloglovin Sunday mood | Teljänneito

Sunday mood

Junassa ollaan, haikein mielin taas hyvästelin Vaasaa. Viikonloppu on ollut kaikkea muuta kuin rentouttavaa, mutta sain kuitenkin nähdä taas pitkästä aikaa edes osan niitä rakkaita ihmisiä, joita liian harvoin tulee nähtyä. Onneksi syntymäpäiväsankarin Saran ehdotus yhteisestä tyttöjen viikonlopusta ja kesäisestä veneilystä saa haikeuden kyyneleet pysymään nipin napin poissa. Ja tuleehan ne vanhemmatkin taas pian käymään.

Vaikka tietysti syntymäpäiväsankari saa valita lopullisen kohteen meidän tulevalle matkalle en voinut olla selailematta äkkilähtöjä ja lentotarjouksia. Viime keväänä olimme Saran kanssa Lontoossa ja hänen kanssa onkin tullut viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana matkusteltua lukemattomia kertoja. Hän lähtee jo viikon päästä lämpimään (minäkin haluan!) mutta ystäväni tuntien myös meidän yhteinen matka saisi olla jonnekin lämpimään.Kyseessä olisi varmasti pidennetty viikonloppu, joten kalliit kaukomatkat eivät ole vaihtoehto. Ajankohta matkallemme olisi varmasti toukokuu tai ehkä kesäkuu? Kreikassa tai Dubaissa en ole vielä koskaan käynyt, vai olisiko meidän reunionin aika Kanariansaarille?Postauksen kuvat ovat otettu Kroatian matkaltamme viime syksystä, kylläpä näitä kuvia katsoessa tulee jo kova ikävä aurinkoon. Pian saavummekin jo Helsinkiin, tämä ilta menee rentoutuessa ja valmistautuessa uuteen viikkoon. Ihanaa sunnuntaita kaikille!2 comments

 1. Voi näitä kesäkuvia! Onneksi meillä on Kroatian matka varattuna ja tiedossa jo muutaman kuukauden päästä, muuten olisin kateudesta vihreä (tai okei, kyllähän mä olenkin ;D).

  <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kesäkuvat ovat aina niin piristäviä! Olen itse niin kesäihminen ;) oooh ei voi olla totta, ihanaa päästä Kroatiaan! <3 mihin päin Kroatiaa olette menossa? Päin vastoin, voi kunpa itsekin pääsisin nyt heti sinne! :D sain juuri tänään tietää, että toinenkin ystävämme todennäköisesti tulee mukaan! Mietimme myös kaupunkilomaa - olisiko ehkä Zürich, Bryssel, Praha vai jokin muu? En ole käynyt missään näissä em aikaisemmin :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig