Follow my blog with Bloglovin Exciting News | Teljänneito

Exciting News

En muista milloin viimeksi olisin nukkunut näin paljon, viikonloppu kotosalla on vaan niin rentouttavaa. Ei ole edes tehnyt mieli avata tietokonetta, mutta nyt hyvin levänneenä ajattelin kertoa hyviä uutisia!

Muistatteko kun kerroin siitä puhelusta, joka sai minut erityisen hyvälle tuulelle? Vihdoinkin voin kertoa enemmän mistä siinä oli kyse: aloitin uuden työn tämän kuun alusta ja olen tietysti todella otettu ja onnellinen asiasta. Viime kuukausi meni sellaisessakin sumussa, jossa työpäivät venyi pitkäksi saattaen kaikki keskeneräiset asiat loppuun. Uusi työ on unelmieni täyttymys ja työnantaja pysyy samana. 

Voitte varmasti kuvitella minkälaisen vuosisadan vaatekriisin tämä toi tullessaan: yhtäkkiä kaikki vaatehuoneessani näytti kelvottomilta rääsyiltä.

Käännyin loputtoman inspiraatiolähteen Pinterestin puoleen, tämän postauksen kuvat löytyvät Style-kansioistani. Huomasin kaipaavani valkoisia röyhelöpaitoja ja pitsiä vaatekokoelmaani - tyylikkäiden röyhelöpaitojen metsästys näyttäytyi olevan yllättävän hankala asia Helsingissä. Yhden kivan röyhelöpaidan ja yhden pitsipaidan löysin.


Röyhelömetsästyksen huonon lopputuloksen jälkeen olin jo valmis varaamaan lennot shoppailumatkalle Maijan luo Pariisiin, jonka röyhelöisiä asukuvia olen jo useamman viikon ihaillut. Vai mitä sanotte tästä Maijan vaaleansinisestä röyhelöpaidasta tuossa kollaasin keskellä?  
Lippuja Pariisiin en kuitenkaan vielä tilannut, mutta muutama paita meni tilaukseen. Toivottavasti näillä saan taltutettua kriisini, sillä vaatekriiseily voi tunnetusti muuttua kovin kalliiksi harrastukseksi ;)

Ihanaa sunnuntaita ja tyylikästä tulevaa viikkoa kaikille!

22 comments

 1. Onnea!! Sinä olet aina yhtä tyylikäs ja toivottavasti teet asupostauksia uusista paidoista :)
  - Tiina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti Tiina :) Kyllä, täytyy jossain kohtaa tehdä asupostaus, onneksi kevät tuo tullessaan enemmän auringonvaloa ja energiaa ;)

   Delete
 2. Onnea koko sydämestä uuteen työhön! <3Itselläni on huomenna työhaastattelu ja jännittää ihan hirveästi! Toivottavasti pääsen minäkin iloitsemaan kevään aikana uudesta työstä!
  Uusista paidoista ja työpukeutumisesta kaikenkaikkiaan odottelen minäkin postauksia ja niitä ainaisia asukuvia ;)
  Laukkutyttönä olen tietysti aina kiinnostunut laukkukokoelmista ;) Koetko, että se on osaltasi "täydellinen" vai onko siellä jotain haaveita/tulevia suunnitelmia. Millaista laukkua yleensä työssä käytät?

  Ihanaa kevättä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi suurkiitos Heculina! Kävinkin juuri viiknloppuna hakemassa inspiraatiota erääseen hankintaan ;) Pidän niin peukkuja sinulle - toivottavasti huominen työhaastattelu menee superhyvin! Muista kehua itseäsi jo tänään ja miettiä vaan niitä sinun hyviä puoliasi, miksi juuri sinä olisit uuteen työhön se täydellinen valinta? Hyvin se haastattelu menee! <3
   Asukuvia tulee ihan varmasti, heti kun saan kiirettömän päivän, hyvän hiuspäivän, auringon ja kuvaajan samalle päivälle soviteltua :D Laukkukokoelmani on viime Diorin mustan pikkulaukun jälkeen ollut sopiva, yleensä töissä käytän pikkulaukkua ison laukun lisäksi, jota pidän mukanani lounaalle yms. Otan yleensä aina työkoneen mukaan kotiin, joten isona laukkuna pidän töissä ruskeaa tai vaaleaa (oliko ne nyt damier ebene ja azur) LV Neverfullia tai mustaa Ted Bakerin laukkua. Ja kyllä, siellä on se yksi pitkäaikainen haaveeni, jonka mielestäni ansaitsisin ;)

   Delete
 3. Onnea uuteen työhön! Hyviä asioita tapahtuu hyville ihmisille <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, olipa kiltisti sanottu <3 Viime aikoina on tapahtunut erityisen paljon hyvää :)

   Delete
 4. Onneksi olkoon uudesta tyopaikasta. Itse aloitan uudessa paikassa viikon paasta maanantaina ja onneksi tuleva viikko on lomaa, joten paasen vahan shoppailemaan. En tarvitse oikeastaan mitaan mutta kiva ostaa jotain raikasta uuteen paikkaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos samoin Elli! Kiva aloittaa uusi työ levänneenä loman jälkeen. Kuulostaa tutulta, kyllä sitä kuitenkin haluaa jotain uutta kun aloittaa uudessa työpaikassa ;)

   Delete
 5. Oi onnea paljon! Etsin kovasti itsekin uutta työtä sillä nykyinen ei ole mm. tarpeeksi haastava. Kovin hitaasti asiat tuntuvat vain etenevän mutta kärsivällisyys on hyve :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nanna, kyllä se uusi työpaikka löytyy vielä :) kärsivällisyys varmasti palkitaan, pidän sinulle peukkuja!

   Delete
 6. Ihania röyhelöitä! Mulla oli täällä kanssa luonnoksissa postaus "röyhelöt yhdisettynä klassiseen tyyliin" :D Asosilta löysin itse muutaman kivan paidan, lisäksi Mangossa on näkynyt! Tsemppiä uusiin hommiin! :)

  ReplyDelete
 7. Röyhelöt piristää tosi kivasti näin kevään tullen, joo Mangosta löysin yhden kivan! Kiitos!

  ReplyDelete
 8. Replies
  1. Voi kiitos Jenna! <3 Olen todella iloinen tästä ja onpahan taas hyvä tekosyy intoilla uusista vaatteista, heh ;)

   Delete
 9. Mahtavaa, onnea uuteen työhön! Siitä on aikaa kun viimeksi itse olin samassa tilanteessa, mutta se on taas useasti käynyt mielessä se työpaikan vaihto..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti! Varmasti se välillä käy mielessä se uuden työn etsiminen, joskus se saattaa olla hyvä idea ja siihen kannattaa rohkeasti tarttua jos mahdollisuus tulee :)

   Delete
 10. Oijoi, miten ihania kuvia! Rakastan röyhelöitä joten tämä trendi sopii minulle kuin nakutettu :)
  Onnea uuteen työhön!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama täällä, röyhelöt ovat kauniin naiselliset :) ja kiitos kovasti! :)

   Delete
  2. Onnea uuteen työhön!<3

   Delete
 11. Jee, onnea vielä! <3 Toivottavasti nähdään pian, sulla on aina paikka täällä Pariisissa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ihana <3 olen kyllä aika varma, että saamme vielä tässä ennen kesää järjestettyä minut sinne ;)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig