Follow my blog with Bloglovin Breakfast in bed and ruffle sleeves | Teljänneito

Breakfast in bed and ruffle sleeves

Lauantai aamu ja aamiainen sängyssä - tässä on rauhallisen viikonlopun paras hetki  Tai oikeastaan tänä viikonloppuna rauhassa nautittu aamiainen sängyssä ei taidakaan olla se paras hetki, huomenna on nimittäin luvassa brunssi ystävien kanssa! Tämän päivän aion kuitenkin nautiskella juuri tässä lueskellen hesaria ja ehkä nukkumalla pienet päiväunet. Taisin nimittäin nukahtaa melko aikaisin eilen kun heräsin tänä aamuna jo ennen seitsemää ;)


Viikko on sujunut oikein mukavasti, ihanaa kun kevät tekee tuloaan. Viikkoa piristi ilouutiset Vaasan suunnalta, päivä Långvikissa, lenkki Adidas Runnersien kanssa ja tyttöjen kanssa vietetty after work.


Muistatte ehkä röyhelöisen postauksen, jossa kerroin haaveilevani röyhelöistä vaatekokoelmaani? Zarasta löytyi tämä valkoinen röyhelöhihainen paita, josta tuli napattua kuva after workin yhteydessä:
Kävimme myös tyttöjen kanssa hieman shoppailemassa ja mukaan tarttui pieniä sisustusjuttuja, joista olin jo pitkään haaveillut. Ne pääsevät omaan postaukseen, heti kun saan sen yhden kakkuvadin kasattua ;) Nauttikaa viikonlopusta!


2 comments

  1. Voi miten kaunis tuo paita! Täälläkin on röyhelökuume iskenyt pahemman kerran, vaikka mitään sellaista en ole vielä hankkinutkaan :).

    ReplyDelete
  2. Kyllä, superkaunis! Olin tilannut vastaavan myös H&Mstä, mutta se olikin päässyt loppumaan. Röyhelöt piristää kyllä kummasti muuten tylsähköä tyyliä :D

    ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig