Follow my blog with Bloglovin My new hair #BLONDME | Teljänneito

My new hair #BLONDME

Aikamoinen viikko takana. Just nyt nautin suunnattomasti tässä filtin alla sohvalla. Teimme taas superherkullisia bataattitoasteja aamupuuron lisäksi, laitan niistä teille reseptiä tänne blogin puolelle huomenna :)

Aikaisemmin tällä viikolla oli taas aika istahtaa kampaajani Tarun tuoliin.
Kylläpä kuulkaas jännitti tällä kertaa mennä kampaajalle, sillä olimme päättäneet tehdä jotain uutta. Muistatteko kun kerroin siitä yhdestä kerrasta kun värjäsin hiukset itse markettivärillä viime kesänä? No, onnistuin tosiaan saamaan ihan vitivalkoiset hiukset sen ensimmäisen kellertävän tyven jälkeen ja hiuksia katkesi aivan tolkuttoman paljon.


Tästä syystä päätimme tällä kertaa pitää vähän pidempää taukoa(joka siis minulle on 6 viikkoa) ja värjätä tyveä tummemmaksi. Olette varmasti kuulleet värjäystekniikasta balayage? Ensi kerralla olisi tarkoitus saada tummaan tyveen tehtyä balayagen avulla vaaleita highlightseja. Tiesinhän minä, että Taru QHairilla on supertaitava blondaaja, mutta silti tämä muutos jännitti nyt kun sotkimme mukaan tätä tummaa väriä. Lopputulos oli parempi kuin uskalsin kuvitellakaan. Muutos on mielestäni oikeasti suurempi kuin miltä se näyttää kuvissa, olo on kyllä huomattavasti tummempi kuin aikaisemmin nyt kun tyvi on niin tumma vasten kasvoja. Vihdoinkin se oma  hiusten sävy saa sieltä kasvaa rauhassa ja hiukset saavat vähän palautua.

Tällä viikolla oli muutakin hiuksiin liittyvää, saimme nimittäin tutustua uuteen BLONDME sarjaan Ravintola Olossa.
Paikalla oli paljon blondeja ja jäin ihailemaan Ellen Nella Törnroosin upeita hiuksia. Miten joku onnistuu tekemään noin upeat letit itse? Pääsin jo kokeilemaan BLONDME All blonds shampoo ja hiusnaamio-tuotteita ja ne jättivät hiukset todella pehmeäksi ja hyvänkuntoiseksi. Vielä haluaisin kokeilla viileille blondeille suunnattua BLONDME Cool Blondes tuotesarjaa, joka pitää hiusten sävyä viileänä.

1 comment

  1. Ihanat hiukset tulevat varmasti, niin kauniit kuvat tosta blonde me-tapahtumasta sulla!!

    ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig