Follow my blog with Bloglovin Our bedroom curtains | Teljänneito

Our bedroom curtains

Olimme jo pitkään haaveilleet pimennysverhoista makuuhuoneeseemme ja nyt lauantain siivouspäivän kunniaksi innostuin ottamaan uusista verhoistamme muutaman kuvan. En ole varsinaisesti mikään verho-ihminen, mutta viime aikoina olen kaivannut verhojen tuomaa pehmeyttä - ja pimeyttä makuuhuoneeseen kesäisin.

Olen valinnastamme aivan supertyytyväinen, verhot ovat aivan täydellisen sävyiset ja mittaiset.  Yritin etsiä täydellisiä verhoja vaikka ja mistä, mutta aina niissä tuntui olevan jotain vikaa. Useimmiten mitat. Eräänä päivänä poikkesin Helsingin Eurokankaalla ja katsoin pimennysverhokankaita. Oli aikamoinen helpotus saada kaikkiin kysymyksiin heti vastauksen ja ammattilaisen kertomaan mitä kaikkea sitä tarviikaan sen kankaan lisäksi. Tiesittekö, että verhojen alaosaan ommellaan pienet taskut, jotta verhojen alakulmiin saadaan pienet painot piiloitettua? En minäkään, mutta ero on huomattava kun painot auttavat verhoja laskeutumaan  kauniisti. Niinpä lähdin kotiin kangaspalasen kanssa toteakseni, että sävy on juuri oikea meille. Eurokankaan verhopalvelu oli kyllä aikamoinen pelastus kun jokainen tarvittava asia saatiin kerralla kuntoon ja jopa verhokisko kattoon oikean mittaisena ja verhot sai hakea valmiiksi ommeltuna myymälästä. Täydellistä!Muutama hutiostos tuli tuossa aikaisemmin tehtyä kun kannoin ilman sen tarkempaa pohdintaa Stockmannilta kotiin valkoiset silkkiverhot. Kotona ne näyttivätkin sitten todella kerman värisiltä ja liian kiiltäviltä.Parempia kuvia kokonaisuudesta tulee kun olen saanut tuon uuden yöpöydän paikoilleen. Vanha tuoli on jo pitkään toiminut yöpöytänäni, mutta se saa nyt siirtyä muihin tehtäviin.Tähän siivouspäivään sain tuoksuvaa inspiraatiota uudesta Washologi tuoksuvedestä, joka on vaan niin ihanan puhdas ja raikas! Tutustuin Washologi by Viktorian tuotteisiin vasta tällä viikolla, niiden taustalla on tosi hieno tarina ruotsalaisesta perheyrityksestä, jonka arvot kestävästä vaatehuollosta tekee niiden tuotteiden käytöstä vielä miellyttävämmän.


Nyt onkin aika kertoa edellisen arvonnan voittajan! Upean Lumene-tuotteiden arvonnan voittaja on Elli Palasvirta kommentillaan:
"Tehohoidot ja öljyt on näin talven jälkeen ihan must ihonhoidossa omalle nassulle. Myös meikissä käytän paljon highlightereita ja mahdollisimman vähän puuteria. 

Oon pitkään halunnu noita lumenen uusia tuotteita koittaa, mutta budjetti ei oo antanu periksi 🙈"

Onnea Elli! Huikea paketti Lumenen tuotteita odottavat sinua :)

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

7 comments

 1. Verhopostaus ja huomioni kiinnittyi kauniisiin kynsiisi �� Mitä lakkaa käytät?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii niinhän se menee :D Tämä on Lumenen kynsilakka ja yksi ehdoton suosikkini! Tässä kuvassa kynsilakkakerroksia taitaa olla kaksi. Jo yksi kerros tekee kynsistä todella paljon huolitellumman näköiset. Olen tehnyt siitä postauksen ja se on sävy nimeltään Full of peonies: http://www.teljanneito.com/2016/02/lumene-full-of-peonies-nail-polish.html

   Delete
  2. Kiitos, kävin heti ostamassa tämän sävyn ja sillä saa kyllä ihanan huolitellut mutta luonnollisen näköiset kynnet!

   Delete
  3. Kiva kun uusi kynsilakka löytyi! :) Lumenella on ainakin yksi toinenkin sävy: Heathers 36 joka on myös ihanan luonnollinen ja vaalea läpikuultava sävy <3

   Delete
 2. Ihanat verhot ja kiva idea laittaa verhokisko kattoon! Voisin soveltaa samaa seuraavassa kodissa, jonne on jo verhot suunnitteilla! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdottomasti, se oli minulle ainut vaihtoehto kun halusin verhot lattiasta kattoon ;)

   Delete
 3. Heippa! Itse olen aivan mahdoton ostamaan verhoja, koskaan ei löydy sellaisia jotka miellyttäisivät. Voisitko kertoa tarkemmin, mikä kangas yms kyseessä? Näyttäisi myös meille täydellisiltä! :-)

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig