Follow my blog with Bloglovin Planning for 2017 | Teljänneito

Planning for 2017


Minulla on aina vuoden alussa ollut tapana tehdä postaus tulevasta vuodesta, se on mielestäni kiva tapa haaveilla tulevasta ja postaukseen on aina kiva palata takaisin ja lukea alkuvuoden ajatuksia. Tarkoituksena ei ole tehdä liian tiukkaa to do-listaa koko vuodelle, vaan fiilistellä tulevaa. 
Tästä löydät viime vuoden vastaavan postauksen ja tässä ovat ajatukseni vuodelta 2017:

Viime vuonna tuli matkusteltua jonkin verran mutta myönnettäkööt, että matkakuume on vain noussut. Olisin kovasti jo viime vuonna toivonut matkaa USA:han, joten se on edelleen toivelistallani vaikka en usko toiveeni käyvän tämän osalta toteen tänä vuonna. 
Sen sijaan päätimme varata matkan keväälle Australian lämpöön, sitä odotamme todella paljon! Tarkkaa suunnitelmaa Australian matkastamme emme vielä ole tehneet, joten vinkkejä otetaan vastaan :) Pääsiäisen vietämme tänä vuonna Skotlannissa Ardverikien maisemissa. Lisäksi kaipaisin takaisin Italiaan ja Ranskaan, joten toivottavasti löydän itseni tänäkin vuonna onnellisena jostain sieltä. 
Myös matkailun suhteen tykkään käyttää Pinterestiä, sieltä näkee hyvin mitä on mielessä milloinkin ;)


Kodin osalta turhien tavaroiden karsiminen jatkukoon tänä vuonna. Mielestäni mitään suurta karsimista ei enää ole tarve tehdä, mutta vaatekaapista on vielä kova tarve karsia ehkä puolet pois. Olisiko keväällä kirpputorin aika? 
Aion nauttia valmiista kodistamme ja tehdä pientä viimeistelyä, eniten viimeistelyä kaipaa vaatehuoneemme. Vaatehuoneesta ja verhoinnostuksesta on tulossa postausta piakkoin. 
Materiahaaveiden osalta olen mitä ilmeisemmin saavuttanut jonkinlaisen zen-tilan, hyvä niin.
Olen aikaisemminkin maininnut, että tykkään tehdä toive- ja tavoitepostauksia blogiin kun niitä on kiva katsoa myös jälkeenpäin. Onko kenties tämä se vuosi, kun se yksi ja ainoa pitkäaikainen materiahaave touteutuu? ;)


Kuntoilun osalta vuoteni on alkanut varsin maltillisesti (eli syötyjen laskiaispullien määrä on suurempi kuin lenkkien ja gymikäyntien määrä yhteensä, hups!) joten ilo oli suuri kun minut pyydettiin mukaan myös tänä vuonna Adidas runnersin tiimiin! Olen todella innoissani tästä ja meidän yhteinen ensimmäinen lenkki on jo kahden viikon päästä, se tuo aivan varmasti juuri sen energiaboostin, jonka talven jälkeen tarvitsen. Olen alukuvoden ollut aika väsynyt, joten hyvinvointi on myös tänä vuonna asia johon haluan panostaa.


Kerroin jo viime vuonna tästä purjehdukseen liittyvästä projektista ja lupasin raottaa asiaa kun sen aika tulee. Olkoon se sitten nyt. Olen vuoden verran ollut kunniatehtävässä purjehdusseurassamme ja se jatkuu edelleen. Tämä on tuonut tullessaan todella tärkeää kokemusta ja olen kiitollinen siitä, että olen sen myötä saanut tutustua myös henkilöihin, joita en olisi tavannut muuten. 

Mainitsin muutama viikko sitten puhelun, josta tuli erityisen hyvä mieli, muistatteko? Tästä en vielä uskalla raottaa sen enempää, kuin että toivon teidän pitävänne minulle peukkuja ja toivon niin paljon, että voin kertoa asiasta jo enemän pian!Kuvat ovat Saran ottamat viime vuonna Lontoossa meidän hotellimme edessä, tack Sara!Olisi todella kiva kuulla teidän odotuksia ja toiveita vuodelle 2017, onko teillä suunnitelmia tai unelmia tälle vuodelle? 

Onko kenties erityisen isoja muutoksia tulossa vai onko teillä jotain salaisia haaveita? Tehdään tästäkin vuodesta paras vuosi ikinä ja toteutetaan ne unelmatkin, jooko?

Lupaattehan uskoa itseenne ja olkaa kaikesta kiitollisia 12 comments

 1. Olipa osuvaa, ollaan just haaveiltu Lontoosta tänä vuonna :D Voitko suositella hotellia? Kivoja juttuja olet miettinyt tälle vuodelle :)

  - Tiina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vau, Lontoo on kyllä aivan super upea! Mielestäni pelottelut kalliista hintatasosta on hiukan liioteltua, joten nyt vaan rohkeasti varaamaan matkaa Lontooseen! Tuo Judd hotel oli todella edullinen ja aika söpö, aamupala oli pettymys, mutta kyllä sen avulla sai energiaa lähteä hotellilta kiertelemään ja metsästämään hyvää ruokaa ;)

   Delete
  2. Ja kiitos vielä, olen ihan varma siitä, että 2017 tulee olemaan supervuosi ;)

   Delete
 2. No nyt on montaJoMalone pakettia!! Mitä ne mahtaasisältää? ;) Kerro lisää siitä pitkäaikaisesta materiahaaveesta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saattoi shoppailu lähteä vähän lapasesta siellä Jo Malonen ihanassa liikkeessä :D Puolustauduin sillä, että ostin osan lahjaksi ystävälleni synttärilahjaksi ja kiitokseksi suuresta avusta ;) Tuli ostettua kolme kynttilää, room spray, diffuser, parfyymi, bodylotion ja mitä vielä, heh.. Tämä materiahaaveeni on ensimmäistä kertaa näkynyt täällä blogin puolella vuonna 2014 muistaakseni, enpä tiedä käykö se toteen tänäkään vuonna ;)

   Delete
 3. Minne päin Australiaa lennätte? Suosittelen rajoittamaan lomailuun muutamaan kohteeseen sillä maa on valtava. Kuinka kauan olette perillä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lennämme Sydneyyn ja ajattelimme ehkä lähteä siitä etelään joko autolla tai lentämällä :) Olemme perillä kaksi viikkoa

   Delete
 4. Tavoiteet nyt on työ askeleita keskityyn siihen ja sitten jalat ja kädet sekä uni kuntoon!

  ReplyDelete
 5. On savutanut joitakin tavoiteita myös! <3

  ReplyDelete
 6. Jaan eri tavoiteita pieneksi askeleiksi, jaa otaan kolme juttua ensiksi ja sitten teen päivitäisiä rutiinia, myös viikkotaain ja kuukauden aikana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se kuulostaa hyvältä, tästä tulee hyvä vuosi :)

   Delete
 7. Kirjoitat niin sujuvasti. Ilo lukea. Kuulostaa mahtavalta, Sinulle on tulossa upea vuosi! Toteutetaan unelmat ja nautitaan hetkistä.

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig