Follow my blog with Bloglovin Sunday walk: Laskiaispullaa Lauttasaaren Mutterissa | Teljänneito

Sunday walk: Laskiaispullaa Lauttasaaren Mutterissa

Aamulla aurinko paistoi piristävästi ja lämpömittari näytti houkuttelevasti +1 °C, aivan täydellinen keli pitkälle sunnuntaikävelylle! Päätimme lähteä kiertämään Lauttasaarta ympäri, matkaa kertyi n 10km. Kauniin sään lisäksi osasyy pitkälle lenkille oli meidän Herra Albertin uskomaton levottomuus viime päivinä - taitaa koirallamme olla kovasti kevättä rinnassa ja jollain ihanalla tytöllä juoksut..


Aamulenkin päätteeksi istahdimme Mutterin terassille juomaan kahvit ja aamupalaksi valikoitui laskiaispullat, mantelimassalla tietenkin! Kyllä tämän lenkin jälkeen pullat maistui.

Kävimme jo viime sunnuntaina Mutterin terassilla aamukahvilla, sillä kertaa kylläkin laskiaispullat jäivät vitriiniin, koska onnistuin kaatamaan kahvit suoraan vitivalkoiselle, noin kolme päivää vanhalle Canada Goose takilleni. Mutterin asiakkaat varmasti tunsi tuskani, kun yritin epätoivoisesti hinkata takista pahimmat kahviläntit pois. Siinähän sunnuntaipäivä menikin rattoisasti kotosalla tuota Etelä-Helsingin kansallispukua hinkaten, siitäs sain kun turhamaisuus vei käytännöllisyydestä voiton ;) Valkaiseva Vanish ja Ta bort- aineet tepsivät hyvin.


Tällaisena päivänä tulevan kevään aistii - aurinko jo lämmittää ja pikkulinnut laulaa. Toivottavasti tuleva kevät tarjoaa meille runsaasti tällaisia päiviä, piristystä talviväsymykseen todellakin tarvitaan :) Tätä viikonlopun tunnelmaa on myös piristänyt perjantaina tullut kiva puhelu - toivottavasti voin jo pian kertoa teille lisää tästä puhelusta! Ihanaa sunnuntaita sinne teille 


8 comments

 1. Olipa tämä kiva julkaisu :) ja apua mikä nallekarhu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. On tämä Albert kyllä aikamoinen nallekarhu :D tänään jopa ruoka taas kelpasi ;) ihanaa kevättalvea sinne!

   Delete
 2. Taisitte tulla vastaan sunnuntaina, ainakin ihanan Albertin luulen nähneeni :) Ihan sama fiilis tuli itsellekin, kevät on niiin täällä <3 Toivottavasti saadaan nauttia aurinkoisista päivistä pian uudelleen ja mieluiten ehkä viikonloppuisin, kun ehtii nauttiakin niistä :D Olemme asuneet viisi vuotta Lauttasaaressa, mutta koskaan ei ole tullut tuolla Mutterissa käytyä.. täytyy pikimmiten tehdä korjaus asiaan! Mukavaa talven (kevään) jatkoa teidän porukalle :)
  -Madde

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, hauska yhteensattuma! Lauttasaaren puolella on nyt myös pieni nöffipentu, sen nimi on Hertta ja se on vaan niiiin suloinen pieni karvapallo! Mutta se on tällä hetkellä ehkä 1/5 Albertin koosta :D ensi kerralla ehkä sitten törmätään Mutterissa? ;) Kiitos samoin, nautitaan keväästä! :)

   Delete
 3. Voi kamala toi kahviepisoidi! Onneksi takin voi pesettää pesulassa! Kevättä on selkeästi jo ilmassa, ihanat kuvat. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihih, joo kyllä siinä kohtaa otti päähän :D Kyllä kausihuolto on varmasti hyvä hoitaa pesulassa, tällaiset kahviläikät ja muut kuraläikät tuntuu olevan helppo huuhtaista pois saman tien kun ne tulee. Niin on, piristävä kevät on kyllä niin tervetullutta tämän talviväsymyksen jälkeen!

   Delete
 4. Ihanan talvinen postaus. Mistä on tuo pipo? Sopii tosi hyvin GG-takin kanssa!

  Niia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, pipo on yksi lempipipoistani Maison Helsingistä! Minulla on niitä jo useammassa eri värissä :) Toivottavasti Katja tilaa niitä varastoon tänäkin vuonna :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig