Follow my blog with Bloglovin Never ending Breakfast | Teljänneito

Never ending Breakfast

Rakastan viikonloppuja. Tai oikeastaan rakastan hitaita aamuja ja aamupalahetkiä, jotka taittuvat brunssiksi.  Pian neljä vuotta Helsingissä asuneena voin vieläkin todeta, että aamiais- ja brunssipaikkoja on edelleen loputtomasti kokeilematta! Noora & Nooran postauksessa Helsingin aamiaispaikoista olikin useampi minulle uutta mielenkiintoista aamiaispaikkaa, jotka odottavat vielä kokeilua.


Aikaiset aamut eivät ole vahvuuksiani, mutta silti pidän aamiaisen valmistamisesta pitkän kaavan mukaan. Mikäs sen mukavempi tapa yllättää rakkaan tai ystävän kuin kauniisti katetulla maukkaalla aamiaisella?

Yksi parhaimmista aamiaishetkistä tuli vietettyä Maijan kanssa viime vuonna Pariisissa vieraillessani. Halusin yllättää Maijaa ja kipaisin aamusta hakemaan leipomosta croissantteja, kukkakaupasta leinikkejä ja mimosaan hieman kuplivaa. Sen jälkeen vietimmekin useamman tunnin aamiaisen parissa ja rennosti jutustellen, se aamiainen taisi jo taittua brunssiksi ;) Tykästyin niin paljon heidän granolaan, että ostin paketillisen mukaan myös kotiin vietäväksi.


Nauttikaa viikonlopusta!  4 comments

 1. Olen ihan samanlainen sen suhteen, etten todellakaan kutsuisi itseäni aamuihmiseksi, mutta tästä huolimatta haaveilen hitaista, aikaisista aamuista myös arkena. Uskon, että tästä aamu-unisuudesta voi opetella pois :) Ja sen olen huomannut, että kunnon tuhti, monipuolinen aamupala on paras boosti reippaasen päivään. Itse olen varsinainen sokerihiiri ja olen huomannut, että kunnollinen aamupala auttaa uskomattoma hyvin pitämään sokerihampaan kurissa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, aamuihmiseksi voi opetella! Mieheni herää aina hyvissä aioin, jotta ehtii rauhassa lukea Helsingin sanomat aamupalan äärellä ennen lenkkiä Albertin kanssa. Se on mukavaa kun ehtii olla yhdessä aamulla ennen työpäivää, mutta viime aikainen väsymys on taas saanut minut nukkumaan pidempään kunnes lähdemme Albertin lenkille, ei hyvä ;) Olen täysin samaa mieltä siitä, että kunnon aamiainen pitää päivän herkuttelut kurissa! Varsinkin illan herkuttelut ;)

   Delete
 2. Oi kun herkullisia kuvia! Kun itsekin jaksaisi joskus panostaa, se on listalla monien muiden asioiden kanssa...:) Näin talvisin kun ei usein paljon muuta saa aikaan kuin juuri ja juuri raahauduttua pedistä töihin ja sieltä illaksi kotisohvalle! Tällainen aamiainen varmasti antaisi sitä paljon kaivattua energiaa, pitäisiköhän vaikka illalla tehdä esivalmistelut niin tällainen tulisi todennäköisemmin toteutettuakin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen niin kunnon aamiaisen valmistamista aina välillä, se todellakin piristää! Varsinkin jos sen jakaa jonkun muun kanssa :) Kyllä, tuo talviväsymys kuulostaa todellakin tutulta- kyllä se tästä jo pian helpottaa :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig