Follow my blog with Bloglovin The most magical time of the year + Elämyslahjat ig giveaway | Teljänneito

The most magical time of the year + Elämyslahjat ig giveaway

Joulun aatonaatto  Kinkku on vihdoinkin valmis ja uuniin menee vielä pekaaninen bataattilaatikko.
Halusin tulla toivottamaan teille ihanaa, rauhallista ja tunnelmallista joulua jo nyt ♥ 

Samalla  ajattelin vinkata teille jouluaattona tulevasta instagram giveawaysta, jossa teillä on mahdollisuus saada itsellenne ihanaisen joululahjan Elämyslahjojen lahjakortin muodossa!
Elämykset olivat tänäkin vuonna meidän valintamme kun pohdimme mitä kivaa tekemistä voisi keksiä yhdessä ja Elämyslahjoista löytyi tälläkin kertaa sopiva lahja.Nyt on todella rentoutunut olo, maistoimme juuri palasen kinkkua joululimpun kera. Muistan aina miten pikkutyttönä odotin innolla sitä hetkeä kun isä oli paistanut joulukinkkua ja viipaloi  meille ensimmäiset palat kinkkua limpulle maistiaisiksi, nam! Olen aina rakastanut jouluruokaa ja odotan jo erityisen kovasti huomista riisipuuroa, joulukinkkua, mätileipiä, Tillmannin lohta, lanttulaatikkoa ja bataattilaatikkoa.
 Kello on jo yli puolen yön, nyt onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta huomenna jaksaa valvoa pitkään tonttujen ja joulupukin kanssa. Ne muutamat joulupaketit odottavat vielä huomenna paketoimista ja joulukirkkokin jäi tänä vuonna haaveeksi, mutta minusta silti tuntuu siltä, että tätä parempaa joulua en olisi voinut toivoakaan.
Toivottavasti teidän jouluvalmistelut ovat sujuneet rauhallisesti ja saatte nauttia joulusta, hyvää yötä ♥ 

2 comments

  1. Looks really amazing.I have never seen such a amazing place in my life.It's looks really great.I want to visit the place.Thank you very much for an outstanding post.Great blog and information.
    best essay writing service

    ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig