Follow my blog with Bloglovin Happy 99th Independence Day Finland! | Teljänneito

Happy 99th Independence Day Finland!

Toivottavasti Suomen 99. itsenäisyyspäivä on sujunut teillä mukavasti.
Täällä Vaasassa miellä itsenäisyyspäivä on sujunut rauhallisesti, söimme illallista yhdessä vanhempieni kanssa ja katsoimme perinteisesti Linnan juhlien suoralähetystä. Täytyy sanoa, että tummansiniset klassiset puvut miellyttivät omaa silmää eniten tänä vuonna.

Tämä itsenäisyyspäivään sopiva kattaus nähtiin Polhemin järjestämällä illallisella, jossa sinivalkoinen kattaus oli toteutettu Riedelin uutuuslaseilla* ja Kosta bodan Bruk mallistolla*. Aterimet ja rosmariinin oksa olivat solmittu kauniisti yhteen tummansinisellä silkkinauhalla.  Mielestäni itsenäisyyspäivänä on mukavaa kattaa pöytä juhlavammin ja syödä hyvin, vaikka ensi vuonna kun on Suomen 100. itsenäisyyspäivä luvassa haluaisin lähteä Helsingin keskustaan juhlistamaan tätä erityisen suurta juhlapäivää.Suurimmaksi osaksi olen tämän päivän valmistautunut huomisen loppuseminaarin esitystä varten, mutta ehdimme kuitenkin äitini ja perhetutun kanssa käydä naisten joulumessuilla heti aamusta. Sieltä löytyi jotain pientä kivaa ja karvaista kotiin, siitä lisää myöhemmin.

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää!

* sisältää mainoslinkkejä

8 comments

 1. Haluaan myös lähteä helsinkiin silloin! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moni varmasti haluaa juhlia itsenäisyyspäivää isommin ensi vuonna, Helsinki on kyllä upea paikka juhlia itsenäisyyspäivää! ;)

   Delete
 2. Jo, varmasti! Ihana Helsinki! Olis kiva nähdä silloin! <3

  ReplyDelete
 3. tai siiten kun tuleen käymään helsingissä päin. Aina kiva nähdä/ja tutustua!

  ReplyDelete
 4. Tää Suomen 100v. juhlavuosi tulee kyllä olemaan The Year itselleni. Se alkoi nimittäin mitä mainioimmin, kun sain tiedon tammikuussa alkavista yrityspuolelle keskittyvistä työkuvioista (pankkialalla). Kommentoinkin tästä aiemmin blogiisi sen APV-tutkintopohdinnan yhteyteen ja nyt oli sitten pakko tulla hehkuttamaan, että niin ne unelmat vaan käyvät toteen ;) Se on vaan niin mieletön fiilis, kun uraa saa vihdoin alkaa rakentamaan siihen suuntaan, mikä todella vetää puoleensa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vautsi, onnea Sofie! Niin ne unelmat vaan käy toteen kun uskaltaa sanoa ne ääneen ja tehdä töitä niiden eteen ;) Todella hienoa, tsemppiä uuden uran luomiseen ja ensi vuonna alkavaan uurastukseen :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig