Follow my blog with Bloglovin Wine and dine on a party | Teljänneito

Wine and dine on a party

Tänään on glögijuhlat  ja prosecco-etkot tiedossa, joten ajattelin tehdä inspiraatiopostauksen siitä, mitä tarjoiluja voi tarjoilla loppuvuoden juhlissa.


Syntymäpäiväjuhlissani tarjolla oli sekä suolaista että makeaa ja niihin sopivat viinit.
Viinit, joita tarjoilimme oli täyteläinen Cecilia Berretta Valpolicella Ripasso*-punaviini ja raikas Laroche Petit Chablis*-valkoviini. Ripasso on erittäin hyvä valinta näin joulun aikana muutenkin ja sopii hyvin myös lihan ja juustojen kanssa.
Juhliin tilasimme ruoan Foodoran* kautta , sillä olen todennut ruoan tilaamisen vähentävän juhlista aiheutunutta stressiä huomattavasti. On niin paljon helpompaa tilata ruoka valmiiksi juhliin sen sijaan, että itse joutuisi tekemään kaikki tarjoilut itse. Lisäksi meillä oli tarjolla kakkua, Nutisalin suolapähkinöitä* ja piparkakkuja. Tarjoilut olivat toisin sanoen erittäin vaivattomat, mutta sitäkin herkullisemmat.

Kakkuvadilla oli Cloettan eri makuja suklaata, joista omat suosikkini oli Sprinkle crispy minttu*, Sprinkle Raspberry licorice* ja Sprinkle crunchy Mango*. Laitoimme kauniisti suklaan sekaan myös pensasmustikoita ja fudgetoffee makeisia.


Kattauksessa näkyykin Maison Helsingin liljat, jotka ovat silkkikukkia, eli tekokukkia. Maison Helsingin silkkikukat ovat koristaneet juhlakattauksiani nyt tasan vuoden, sillä ensimmäiset kukat tuli ostettua Katjalta heti vuosi sitten kun Maison Helsinki avasi ovensa. Moni juhlissa ihaili kukkia ja tokasivat, että näyttävät kyllä niin aidoilta kukilta :)

Nauttikaa viikonlopusta!


*Sisältää mainoslinkkejä

2 comments

  1. Replies
    1. Kiitos itsellesi, onneksi tämä viikonloppu on ollut ihanaan rauhallinen :D

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig