Follow my blog with Bloglovin Christmassy feelings and present ideas | Teljänneito

Christmassy feelings and present ideas

Tänään on tasan viikko jouluun. Tämän viikonlopun olemme pyhittäneet kotona oleskeluun. Tällaisia rauhallisia viikonloppuja saisi kyllä olla useamminkin ja muistan vuoden alussa suunnittelevani useampia kotiviikonloppuja tälle vuodelle. Noh, kalenteria katsoessa tämä taitaakin jäädä yksi niistä harvoista, vaikka niin ei saisi olla. Jospa ensi vuonna onnistuisin asiassa paremmin? Tämän vuoden osalta olin myös suunnitellut askartelevani joulukortit rauhassa, mutta tosiasiassa askartelin ja kirjoitin ne pikaisesti iltatilaisuuden jälkeen viime tingassa keskiviikko iltana ;)Tänä jouluna haluaisin myös käydä kirkossa, mielelläni kuuntelemassa julsånger på svenska.  Harmikseni tänä vuonna Lucia Senaatintorilla jäi meiltä väliin, sillä oli sen verran paljon töitä, että en ennättänyt lähteä ajoissa Senaatintoria kohti. Joulukirkko ja Lucia ovat asioita, jotka tuovat minulle joulutunnelmaa. Pikkutyttönä aika Lucian ja joulun välillä oli vaikka kuinka pitkä, mutta en taida olla ainut jonka mielestä viimeiset viikon ennen joulua menevät kuin hujauksessa!

Tänään vuorossa on piparkakkujen leipominen ja piparkakkutalon kokoaminen. Uudet piparkakkumuotit odottavat käyttöönottoa ja Carolas julsånger soi taustalla. Lahjojen paketointi jää tänä vuonna vähäiselle, sillä paketteja on tänä vuonna vain muutama. Mielestäni jouluna tärkeintä on rauhoittuminen ja hyvän mielen jakaminen läheisten kanssa. Vietän mielummin aikaa yhdessä rakkaiden kanssa kuin stressaan joululahjoista - puhumattakaan siitä, että itse aiheuttaisin joululahjastressiä.

Joululahjaideoita on kuitenkin aina kiva lukea ja pohtia, tänä vuonna omalta osaltani se toive olisi varmasti juuri se yhteinen aika, mielelläni olisin jouluksikin lähtenyt jonnekin lämpimään ;)
Minulla on ollut tapana joka vuosi antaa muutama lahjaidea ennen joulua täällä blogissa, eikä tämä vuosi ole poikkeus.


Meillä rupesi oma viinilasikokoelma olemaan säälittävän harva, viimeksi taisimme saada Riedelin laseja kihlajaislahjaksi vuonna 2012. Oli toisin sanoen korkea aika päivittää lasikokoelmaa ja päätimme valita uusiksi tulokkaiksi samat lasit kuin juhlissa olleet Riedel Veritas sarjan punaviini-, valkoviini ja samppanjalasit. Laadukkaat viinilasit ovat tervetullut lahja ja valtavasta valikoimasta voikin valita juuri lahjan saajan lempirypäleen mukaiset lasit. Saimme itse todella hyvää palvelua kun pohdimme meidän suosikkiviineihin täydellisiä laseja.

Yhteistyössä Decanter.fin* kanssa haluan jakaa teille alekoodin Riedel tuotteille, jolla voi vielä 20.12.2016 asti ostaa lahjoja ja saada ne toimitettua vielä ennen joulua! Koodilla teljanneito saa 20% alennuksen kaikista Riedelin tuotteista.Parasta aikaa  ruokaa odotellessa nautin juuri Riedelin* Veritas old world syrah lasista Cecilia Berettan valpolicella ripassoa, joka taitaa olla uusi suosikkini punaviineista. Aloitin ruoan tekemisen jo useampi tunti sitten, olen jo pitkään haaveillut lihapadasta ja vihdoinkin sain aikaiseksi laittaa padan porisemaan ja odotan jo kieli pitkällä uunijuureksien ja lihapadan valmistumista. Harvemmin meidän keittiössä nähdään minun kokkailevan jotain muuta kuin salaattia tai nuudeleita, mutta odotukset illan ruokaa kohtaan ovat korkealla ;)
Nyt lähdemme Albertin kanssa lenkille - lämmitimme meille hiukan Blossan glögiä mukaan ja sovimme lenkkitreffit ystäviemme kanssa, jotka asuvat tässä lähellä. Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua sinne kaikille 

*Sisältää mainoslinkkejä

3 comments

  1. Laitaan tämään viestiin ennen. Ihanaa joulua ja onnea nyt ja vuodelle 2017. <3 ja ihanaa uutta vuotta.

    ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig