Follow my blog with Bloglovin Say it with a cake | Teljänneito

Say it with a cake

Eilen juhlimme syntymäpäiväjuhliani, huh mitkä juhlat! Olen niin kiitollinen siitä, että sain viettää näin kiireisen syksyn jälkeen tällaista ikimuistoista iltaa ja siitä, että ystäväni saapuivat Vaasasta asti mukaan juhlimaan kanssamme! Tupa oli kirjaimellisesti aivan täysi: iloisen juhlaväen puheen sorina oli aikamoinen ja juhlat jatkuivat yön pikkutunneille asti.Illan päätähti ei suinkaan ollut minä, vaan tämä upeaakin upeampi kakku. Say it with a cake- Monan tekemä kakku oli ehdottomasti kauinein kakku, mitä ikinä olen nähnyt!
Ihastuin Say it with a cake kakkumuijan kakkuihin Lindexin roosa nauhan tilaisuudessa ja päätin silloin, että haluan ehdottomasti omiin juhliini hänen upean kakun ja näinhän siinä kävi. Oli hauska yhteensattuma, että  asumme hyvin lähellä tätä kakkuparatiisitehdasta täällä Lauttasaaressa. Toivoin kakun olevan vaalea ripauksella hopeaa ja toivoin kakkuuni myös kukkia ja marenkia, mutta en olisi voinut kuvitellakaan kakun olevan näin upea! Taisin kuulla eilen n 25 henkilön eri suusta, että kakku oli todella hyvää, joten kiitos siitä Mona 
Juhlien kohokohta oli ehdottomasti paljon onnea vaan- laulut upean kakun leikkaamisen yhteydessä, vaikka en millään meinannutkaan malttaa leikata sitä ensimmäistä palaa.


Moni teistä saattaa tunnistaa Georg Jensen Étagere kerrosvadin* ja upean Indulgence samppanjacoolerin viime vuoden syntymäpäiväjuhlistani? Ne ovat edelleenkin ehdottomat suosikit Georg Jensenin valikoimasta ja iso cooleri toimii isoissa juhlissa loistavasti, sillä cooleriin mahtuu noin neljä pulloa kerrallaan.
Tuo karvainen pöytäliina sopii mielestäni kattaukseen todella hienosti vai mitä? Se on 40 cm pala pörrökangasta, jonka ostin viime viikolla Eurokankaalta ja se päätyi ihan vahingossa osaksi kattausta. Aikomukseni on leikata palasesta istuinaluset meidän tuoleihin, mutta saatamme pitää sen pörröisenä pöytäliinana joulun yli ennen kuin palanen päätyy alkuperäisen suunnitelman mukaisesti osiksi tuolien päälle. Hintaa tälle palaselle tuli muistaakseni 15 euroa, joten olkoon tämä minun joulun DIY-vinkkini, heh :)

Lisää kuvia ja tunnelmaa juhlista tulee myöhemmin, nyt minun täytyy valmistautua huomiseen tapaamiseen ohjaajani kanssa ja kirjoittaa vielä viimeisiä, kandin tulisi olla valmis 1,5 viikon päästä.

Ihanaa ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

* Sisältää mainoslinkkejä

4 comments

 1. Onnea ja wow mikä kakku! Karvakangas on kiva idea ja vielä noin halpa..!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kakku oli todella upea ja herkullinen :) karvakangas on muös sopivan ohut, joten kaikki pysyi hyvin pystyssä karvan päällä ja tekee kattauksesta ihanan jouluisan :)

   Delete
 2. Tuo kakku sopii täydellisesti teidän sisustukseen ja on aivan synttärisankarin näköinen ja tyllinen; huikaisevan valoisan upea! Ja kun on saannut vielä hyvät ystävät ympärille näin piään aikaan niin mikäs sen hienompaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, Kakkumuija osasi kyllä loihtia loistavasti kakun makuuni ja kaikki kehuivat makua todella paljon :) oli kyllä hauska kokoontua meillä, vaikka isojen juhlien emäntänä tulee aina se tunne, ettei ehdi seurustella kaikkien vieraiden kanssa tarpeeksi :D

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig