Follow my blog with Bloglovin Knitted blanket - a winter must have | Teljänneito

Knitted blanket - a winter must have

Just nyt haaveilen siitä, että saisin käpertyä tällaiseen muhkeaan jättineulepeittoon kynttilänvalossa, juoda kupin kuumaa teetä ja jutella niitä näitä rakkaideni kanssa. Ehkä syödä muutama niitä äidin leipomia joulukeksejä jota hän kertoi leiponeensa. Valitettavasti itse joudun sen sijaan jatkamaan tätä never ending to do-listan toteuttamista aivan liian tiukalla aikataululla vielä ensi viikon, jonka jälkeen pidän muutaman päivän tauon synymäpäiväni tienoilla.


Tämä ihana kuva on lainattu Pinterest-kansiostani, joka on täyttynyt inspiraatiokuvilla meidän makuuhuonetta ajatellen. Pinterestissä ihastuin vastikään aivan täysin tällaiseen jättineulottuun torkkupeittoon ja lähdin selvittelemään ostopaikkaa - kuitenkaan löytämättä mitään kovin mieluisaa verkkokauppaa, järkevästä hinnasta puhumattakaan. Kyselin apua sisustusblogeja pitäviltä ystäviltäni ja sain neuvon kokeilla tehdä torkkupeitto itse.

Uskokaa tai älkää, mutta olin ennen todella kätevä käsistäni. Kai olen edelleenkin, mutta aika ei vaan aina riitä kaikkeen.  Googlettamalla chunky blanket, extreme knitting ja arm knitting löytyy kivasti ohjeita peiton itse tekemiseen. Onko kukaan teistä myös ihastunut näihin tai kenties jo tehnyt oman?

Lupaan palata blogin pariin taas levänneenä uusien postauksen kanssa ja toivottavasti pian jättineulepeitto-kuulumisilla myös.  Toivottavasti teillä on ollut renouttavampi viikonloppu :)


8 comments

 1. Olen ihastunut ja sitten kauhistellut nettikauppojen hintoja... Jos päädyt tekemään vastaavan itse, kerro ihmeessä onko helposti toteutettavissa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, sama juttu tosiaan täällä :) kyllä, lupaan kertoa miten käy!

   Delete
 2. Täälläkin on aikamoinen viikko vielä edessä. Perjantaina koittaa nimittäin APV-tentti, tosin vasta APV1:stä suoritan itse. Duraatiot, futuurit, warrantit ja P/E-luvut tulevat uniinkin :D :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sofie, I feel you!! Hurjasti tsemppiä tenttiin, nyt vaan luet paljon vanhoja tenttejä ja kertaat vielä niitä tunnuslukuja, hyvin se menee! <3 Eikös ne muuten ole samassa tilassa/samaan aikaan molemmat tentit?

   Delete
  2. Joo taitaa olla, mutta itse käyn tekemässä tentin tampereella. Miten taas menikin näin myöhään vanhoja kerratessa... ://

   Delete
  3. Vanhoja on hyvä kerrata, tsemppiä sinne Tampereelle! <3 Niin pidän sinulle peukkuja, että tentti varmasti menee sinulla hyvin! Tsemppiä loppurutistukseen :)

   Delete
 3. Ihana tunnelmakuva Pibterestistä. Tuollainen torkkupeitto on omissakin haaveissani. :)

  Paljon tsemppiä arkirutistukseen kaunotar! 💕

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jenna! Onneksi tänään tuli hyviä uutisia koskien APV2 tentin alustavia tuloksia, näillä uutisilla jaksaa taas pitkään :) Ja tuo jättineulepeitto on niiin ihana! Yritin jo tilata tuota lankaa, mutta se oli ehtinyt jo loppua. Toivottavasti saadaan molemmat tällaiset ihanat peitot pian <3

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig