Follow my blog with Bloglovin Great news | Teljänneito

Great news

Jes, miten mahtavia uutisia sainkaan tänään! APV2 alustavat tulokset näyttävät siltä, että tentti meni paremmin kuin uskoinkaan. Pian olen siis virallisesti yksi n. 2000:sta tutkinnoin suorittaneista suomalaisesta. Ensi lauantaina on siis tuplasti syytä juhlaan!


Sen kunniaksi maltoin sytyttää uudet HAVI'S kynttilät ja korkata samppanjan.  Tuo upea peilitarjotin tarttui mukaan Maison Helsingistä kun kävin siellä viime viikolla pipo-ostoksilla, eikö olekin kaunis?

Olipa fiilis sitten miten hyvä tahansa täytyy sitä silti nyt mennä nukkumaan, jotta jaksaa  taas huomenna. Halusin kuitenkin tulla kertomaan hyvät uutiset tännekin heti :)

9 comments

 1. Upea kattaus ja onnea :)

  ReplyDelete
 2. Onnea kovasti! Itse suoritin tosiaan sen APV1:n ja alustavien tulosten pohjalta voin sanoa, että läpi menee :) Saa nähdä tuleeko itse koskaan suoritettua tuota APV2:sta, sillä haluan urallani finanssimaailmassa suuntautua enemmän yrityspuolelle ja silloin näkisin, ettei APV2 ole niin välttämätön tai lisäarvoa tuova tutkinto, mutta eipä sitä tiedä, sillä tästä alasta ei voi sanoa, mitä se tulee olemaan esim. 5 vuoden kuluttua :)

  ReplyDelete
 3. Paljon onnea!
  Todella kaunis peilitarjotin ja ihanat kynttilät.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia :) ihastuin myös tuohon peilitarjottimeen, se sopii hyvin yhteen kynttilöiden kanssa!

   Delete
 4. Aivan mahtavaa, onnea Sofie! Minulla oli aikaa 1 ja 2 välissä n 4 vuotta, joten ei sitä koskaan tiedä ;) meillä on myös yrityspuolella olevilla 2 osalla, vaikka se ei välttämätön olekaan. Se antaa kuitenkin syvemmän osaamistason, josta varmadti on hyötyä myös yrityspuolella, riippuen toki hieman tehtävästä. Onnea vielä kerran ja muistathan palkita itsesi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on muuten jostain sellainen mielikuva jäänyt, että työtehtäväsi liittyisi enemmän rahoitukseen kuin sijoittamiseen, onko näin (tyyliin työskentelisit rahoituspäällikkönä Danskessa)? Jos on, niin miten päädyit suorittamaan myös APV2? Miten näit, että se hyödyttää uraasi? Itselläni on monta entistä Dansken rp:tä työkaverinani, eikä kukaan ole suorittanut tuota kakkosta :)

   Delete
 5. Missä Tampereella olitkaan töissä? :) Pohdimme aikoinaan esimieheni kanssa tulevaa, jolloin APV2n suorittaminen oli yksi välivaiheista. Se hyödyttää toisin sanoen uralla kuten myös yliopiston tutkinnon loppuunsaattaminen ja syventää tietysti osaamista. Suomessa on tosiaan vasta n 2000 hlöllä tämä tutkinto, joten se on aika harvalla vielä finanssialalla. Aikaisemmin tehtävät liittyi pelkästään rahoitukseen, nykyään sekä että :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig