Follow my blog with Bloglovin Dreaming away to a warmer place | Teljänneito

Dreaming away to a warmer place

Huomenta! Vihdoinkin lauantai. Tänään olisi ohjelmassa Indiedaysin Inspiration Day ja Blog Awards. Saattaa kuitenkin olla, että juhlamekko vaihtuu villasukkiin ja jään kotiin mysailemaan peiton alle ja keskityn opiskeluun. Tällä kertaa agendalla olisi APV2.
Viikko on ollut kovin kiireinen, kiire tulee jatkumaan vielä muutaman viikon. Onneksi välillä on niitä piristyksiä, kuten viime viikon lauantain polttarit! Viime lauantai oli aivan mieletön, päivä alkoi heti yllätysbrunssilla meidän ihanalle Sohville. Oli niin mahtavaa tutustua hänen ystäviin, päivästä jäi mahtavia muistoja ja oli niin ihana huomata, miten häkeltynyt hän oli yllätyksestämme!

Pieniä piristyksiä tarvitaan aina välillä, oli se sitten brunssi yhdessä ystävien kanssa, hauskat juhlat tai vaikkapa lomamatka lämpimään. Facebook muistot osasi kertoa, että kaksi vuotta sitten lähdimme meidän häämatkalle Malediiveille. Haaveilen tällä hetkellä juuri matkasta lämpimään, vuoden kylmimpänä aikana se tekee vaan niin hyvää päästä nauttimaan lämmöstä ja auringosta! Aina se tulee se matkakuume, joka talvi. 

Tiettyä paikkaa mihin haluaisin lähteä minulla ei ole, sillä tällä kertaa kaipaisin vain aurinkoa, rentoutumista poolilla tai rannalla ja hyvää ruokaa yhdessä mieheni kanssa. Haluaisin sen jonkun paikan olevan lentoineen edullinen ja ainakin +25 astetta lämmintä, ehkäpä ajankohta voisi olla joulukuun loppupuolta. En ole koskaan varannut äkkilähtöä, se kuulostaa edulliselta ja ihanan spontaanilta tavalta matkustaa. Bali, Karibia, Thaimaa, Dubai, Australia, Brasilia... any ideas?

Meidän purjehdusmatkallamme Kroatiassa viime kuussa saimme nauttia yhdestä päivästä poolillamme, ennen kuin suuntasimme kohti purjevenettämme ja viikon mittaista seikkailua yhdessä ystäviemme kanssa. Poolpartyt oli hetkessä pystyssä, ystävien ja auringon lisäksi tarvittiin paikalle vain Wolfbergerin kuohuviini ja meidän The Swan, jonka olin raahannut mukaan Suomesta matkalle :D Ehkä turhin asia ikinä, mutta hauska ja sitkeä matkakaveri se kyllä oli ;) Tuon viikon aikana keli oli välillä niin rajua, että se räpiköi köyden varassa yli laidan. Toivottavasti The Swanin ja Isabellen matka on jatkunut sopuisasti.

Näitä kuvia katsellessa tulee kyllä niin ikävä lämpimään, olisi niin mahtavaa päästä  nauttimaan auringosta pian! Kuvakreditit menee tasapuolisesti miehelleni ja Charimukselle, kiitos siitä :)
Parasta just nyt on kuitenkin se, että huomenna on sunnuntai. Huomenna aion rentoutua, opiskella, käydä Ladylla, haaveilla, selailla lehtiä ja blogeja. Ja käydä saunassa.

Rauhallista Pyhäinpäivää, nauttikaa viikonlopusta!


6 comments

 1. Me päätettiin lähteä tänä vuonna Teneriffalle, ollen lomaillut siellä viimeksi joskus 10 vuotta sitten ja paikkana se on muuttunut niiltä ajoilta paljon. Tosin en tiedä onko se miten lämmin paikka enää joulukuussa. Mahtava joutsen ja lomakuvat!

  - Tiina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuulisin mielelläni lisää mitä mieltä olit siitä nyt tänä vuonna! Kollegani on parasta aikaa Teneriffalla, kiva kuulla mitä mieltä hän oli kun hän palaa takaisin töihin :) Itse olin viimeksi Kanariansaarilla ehkä 15 vuotta sitten (apua, mihin tämä aika menee?!) ja se oli ainakin sen ikäisenä tosi kiva, vaikka en enää edes muista millä saarella olimme viimeksi. Olisiko ollut Gran Canaria, joka ainakin silloin oli suosikkini saarista. En usko, että siellä on enää sit joulukuussa kovin lämmin? Kiitos, The Swan oli kyllä tosi hauska tyyppi! :D

   Delete
 2. Replies
  1. Kiitos Katja ja tsemppiä viikkoon!

   Delete
 3. Replies
  1. Kiitos, meillä oli hauskaa niitä ottaessa :D

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig