Follow my blog with Bloglovin Coffee is like a hug in a mug | Teljänneito

Coffee is like a hug in a mug

Vihdoinkin. Lauantai 

Aion tehdä juuri ne asiat, josta viime postauksessa haaveilin. Tosin ilman sitä jättineulepeittoa. (Yritin jopa tilata sitä lankaa, mutta minua nopeammat olivat ehtineet tyhjentämään varastot.)
Lisäksi aion juoda glögiä ja siivoilla huomista varten. Huomenna onkin jo nimittäin syntymäpäiväni, hipp hurraa!
Sen kunniaksi haluaisin katsoa elokuvaa mieheni kainalossa, ehkä jopa leipoa piparkakkuja. Ja syödä Yolliboxin kookos frozen yoghurtia. Onneksi on myös pientä hemmottelua luvassa.Tämä viikko on ollut niin hektinen, että hemmottelu tulee todellakin tarpeen. Samasta syystä tällä viikolla on tullut juotua todella paljon kahvia ja näissä kuvissa näkyykin uusi ihastukseni, jonka sain ystävältäni juuri sopivaan aikaan. Tämä termosmuki oli aivan paras piristys ja tämä nousi arvoon arvaamattomiin: niin kaunis, niin käytännöllinen ja vielä niin kauniilla ajatuksella varustettuna. Täytyyhän Roberts Coffeen ajatukseen yhtyä: "Coffee is like a hug in a mug".
Kiitos kahvista, kiitos haleista ja kiitos lisäenergiasta. Tämä on kullan arvoinen! Täällä jatkuu viikonloppu aamupalasta nauttien ja kahvia juoden juuri tästä tyylikkäästä termosmukista. Ihanaa viikonloppua sinne!


No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig