Follow my blog with Bloglovin Our new white sofa | Teljänneito

Our new white sofa

Tällä hetkellä tuntuu siltä, että viikon takaista purjehduslomaa ei olisi ollutkaan ja olen koko viikonlopun opiskellut ja tehnyt APV2 tehtävää, huhuh :D Syksyn ja alkutalven tiukka aikataulu oli kylläkin tiedossa, mutta silti tässä tämänhetkisen työ-koulu-koulutus-budjetointi-koti-blogi-rumban keskeltä katsottuna tilanne on jokseenkin yllättänyt minut silti. Oikeastaan tuon koti-kohdan voi tuosta yhtälöstä pyyhkiä pois, sillä aikaa kodin ylläpitoon ei ole ollut lainkaan. Täällä kotona lähinnä syön, nukun ja naputan joko macbookia tai työläppäriä ;) Elämäni aikataulu on tällä hetkellä melko optimoitu, jokaisen päivän to do-lista on olemassa ja tietyllä tapaa nautin siitä, että saan tällä hetkellä aivan hurjan paljon aikaiseksi. To do-listoista ei tunnetusti kannata poiketa, siitä ei hyvää seuraa. Torstai oli tästä loistava esimerkki, sillä olin heti aamusta konttoripalaverissa ja tiimipalaverissa ja huomasin yhtäkkiä, että minunhan pitäisi olla APV2 koulutuksessa parasta aikaa ja hyppäsin siitä heti ratikkaan ja suuntasin kohti koulutusta loppupäiväksi. Ei näin ;) Kerkesin ilokseni kuitenkin koulutuksen jälkeen käydä pikaisesti piipahtamassa Massimo Dutti- liikkeen avajaisissa Aleksanterinkadulla ja samalla pääsi vähän vaihtamaan kuulumisia. Menoa sieltäkin pääsi seuraamaan Snapchatissa ja Instagram Stories @teljanneito.

Mutta hei, tämä ruuhkaisin vaihe kestää enää kuukauden ja täytyy kyllä sanoa, että opin tällä hetkellä jokaisesta asiasta taas niin paljon ja kun kaikki on niin  m i e l e n k i i n t o i s t a ! Olen kandiaiheestani niin innoissani, sillä olen saanut minun alkuperäisen aiheen sopimaan täydellisesti finanssialan mielenkiintoisimpaan vaiheeseen, joka on juuuri nyt meneillään. Sanoinko jo, että olen innoissani? ;)

Syntymäpäiväni lähestyy juuri sopivasti, joten tämän rumban loppua juhlitaan sitten samalla. Ja arvatkaa mitä on parasta? Se, että minun syntymäpäiväjuhliani voidaan tänä vuonna juhlia meillä kotona! Olen tietysti juhlien järjestämistä rakastavana ihmisenä tästä innoissani ja kakkukin on jo valittu (kiitokset inspiraatiosta Polhemin tytöille ja Lindexin pink collectionille). Vihdoinkin remontit ovat valmiit ja voimme nauttia -tällä hetkellä kylläkin supersotkuisesta- kodistamme! Viimeisin remontti valmistui meidän loman aikana ja en voisi olla yhtään tyytyväisempi meidän kylpyhuoneeseemme. Kuvat valmiista kylpyhuoneesta odottavat julkaisua, joten siitä on oma postaus tulossa.

Mutta nyt päivän varsinaiseen aiheeseen: meidän uusi sohva. Uusi sohva on tämä tyylikäs Interface Blues sohva, joka näytti juuri parasta aikaa olevan tarjouksessa Vepsäläisellä. Viimeksi kirjoitin sohvahankinnasta ja Interfacen nahkavaihtoehtojen mallipaloilla mallailusta ja voin kyllä todeta, että sävyn valinta onnistui hyvin. Lopullinen sävy on Adria 0131 white. Se, mikä mallipalassa tuntui harmaan valkoiselta näyttää koko sohvana todella vaalealta, eikä lainkaan liian tummalta kuten ensin pelkäsin. Hih, tuo kuulostaa hieman hassulta, miten vaaleaakin vaaleampi harmahtava valkoinen voi näyttää liian tummalta.. Tulee mieleen kesällä käyty keskustelu ystäväpariskunnamme kanssa, vitsailimme siitä, miten meillä suomalaisilla on aina tarve keskustella kovasti valkoisen eri sävyistä, hän oli kyllä niin oikeassa! :DVanhan sohvan ongelma ei ollut pelkästään sävy, vaan myös sohvan pituus. Asunnossamme luonnollinen paikka sohvalle  on juuri tämä seinä, jolloin vanha sohvamme oli vähän liian pitkä. Sohvassa oli leveät käsinojat, jotka jatkui ärsyttävästi n. 15 cm pidemmälle kuin seinä (vanhan sohvan pituus näky hyin tuossa edellisessä postauksessa) Interface Blues sohvaa oli saatavissa muistaakseni kolme eri pituisena, tämä meidän sohva on nyt 213 cm pitkä ja istuu asuntoomme aivan täydellisesti. Sohvan yläpuolella on Art by Tanjan tekemä taulu, joka sopii yhteen sohvan kanssa niin hienosti. Ette varmaan ylläty siitä, että juuri tämä nurkkaus on lempipaikkani kodissamme?
Olen todella tyytyväinen tähän sohvaan ja tähän sopisi aivan täydellisesti eräs lämmittävä tuote, jonka hankintaa pohdin jo keväällä Pariisissa.. Ehkä se vielä löytää kotiimme asti lämmittämään syksyämme? ;) On muuten hassua, miten kuvista näkee asiat niin eri tavalla. Sohvapöydän sijainti (tai koko sohvapöytä) ei miellytä nyt oikein näissä kuvissa. Onhan se kyllä melko ajaton. Uutta sohvapöytää emme kuitenkaan ole hankkimassa, enkä edes tiedä minkälaista haluaisin tämän tilalle. Ideoita ja mielipiteitä otetaan kuitenkin vastaan :)

Ihanaa ja energistä uutta viikkoa, tästä tulee jännä ja hauska viikko!
14 comments

 1. Erittäin kaunista ja tyylikästä Jessica! Ihailin tätä "opsikelijanurkkaustasi" jo Instagram storiesissa ja pohdinkin, onko uusi sohva nyt tämä. :) Mielestäni tuo asetelma Aalto-vadillakin on todella kaunis ja toivoinkin näkeväni siitä lisää kuvia, joten kiitos tästä postauksesta!
  Hurjan paljon tsemppiä arkeen ja loppurutistukseen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooh kiitos piristävästä kommentista Jenna! <3 Tämä oli juuri mitä tarvitsin tällaisena maanantaina :) Tämä on nyt juuri SE sohva, olemme niin tyytyväisiä! Tässä juuri parasta aikaa makoillaan :) Nuo aalto-vadit ovat olleet minulla jo melkein kymmenisen vuotta, enkä yhtään ole kyllästymässä niihin, ne ovat niin ajattomat. Lempparini tuossa vadilla on Sannalta saama Georg Jensenin cobra-kynttiläjalka. Se on upea kynttiläjalka ja siinä on myös tunnearvoa, sillä ajattelen Sannaa joka kerta kun poltamme kynttilöitä :)

   Delete
 2. Oikein kaunista ja tyylikästä, kuten aina! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tästä, sohvapöydästä en enää ole niin varma :'D

   Delete
 3. Hermesin torkkupeitto? :-O Itse toivoin balmuirin b-mallistoon musta-valkoista versiota, toivottavasti toteuttavat sen mulle! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihiii, no sinähän nyt mun maun tiedät ;) Eikö se sopisikin kivasti just se vaaleanharmaa viltti? Ja joo erittäin hyvä idea! Kannatan ehdottomasti! Balmuirin kannattaisi kyllä nyt ottaa ideastasi koppia ja tuottaa mustavalkoista vilttiä ;)

   Delete
 4. Tämä nyt ei liity varsinaiseen postaukseen, mutta mikä tuo laukku on? se on todella tyylikäs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo musta käsilaukku on Ted Bakerin klassinen malli, se on toiminut todella hyvin työlaukkuna :)

   Delete
 5. Voi, saanko muuttaa teille? :) Uusi sohva on kyllä todellinen kaunotar ja nyt vasta todella huomaa miten paljon paremmin se tähän tilaan sopii kuin se vanha.
  Onko tuo lattia osoittautunut käytössä toimivaksi koiran kanssa?
  Mikä tuo teidän sohvapöytä muuten on? Jos päädyt sen myymään niin muista silloin minua ;) Vaikka minusta se kyllä sopii tuohon kuvien perusteella ainakin oikein loistavasti!

  Tsemppirutistus loppurumbaan <3

  ReplyDelete
 6. Ahahaaa todellakin saat Heculina! <3 kerrot vaan ens kerralla kun olt Helsingissä, olet enemmän kuin tervetullut ;) kyllä valkoisessa nahkasohvassa ja valkoisessa nahkasohvassa vaan on eroa! Lattia on toiminut nyt käytössä todella hyvin, varsinkin Albertin kanssa. Vli ihana kiitos niin paljon! Tsemppiä kyllä tarvitaan nyt todellakin, et arvaa miten iloinen tämä kommenttisi teki! Mietitään hei sitä pöytää ;)

  ReplyDelete
 7. Todella upeaa ja hyvällä maulla laitettu. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Jemina! Nyt vasta huomasin kommentin :)

   Delete
 8. We past our beautiful moment at house or see port. When we past our time at house life become boring.Without beautiful decor house we can't past our beautiful moment. So, past our time at home we need some media equipment. In this case best media furniture is essential for our house.

  ReplyDelete
 9. I can set up my new idea from this post. It gives in depth information. Thanks for this valuable information for all,.. couch sets

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig