Follow my blog with Bloglovin Rainy day outfit: Under my umbrella | Teljänneito

Rainy day outfit: Under my umbrella

Tällä hetkellä on melkoisen helpottunut olo, tänään oli väliraportin deadline yliopistoon ja sain juuri palautuksen tehtyä. Eilisen ja tämän päivän olen ollut Future digital finance forum- tapahtumassa, joka oli erityisen kiinnostava tapahtuma. Oikeastaan koko tämä viikko on mennyt aika tiukasti juuri digitalisaation ja fintechin parissa, ne kun ovat osa tutkielmaani. Innostava tapahtuma aiheutti mielettömän flown ja kirjoittelin taas koko eilisen illan ja yön - voitte ehkä arvata, että nyt väsyttää kummasti!

Nyt pitäisi jo mennä nukkumaan, huomenna onkin aikainen herätys taas. 
Tältä viikolta on töiden ja opiskeluiden lisäksi jäänyt mieleen lähinnä väsymys, onhan tämä viikko ollut melkoisen pimeä ja sateinen. Eilenkin tuuli niin lujaa, että jopa Senz sateenvarjoni hajosi. Edellinen senzini kesti ainakin viisi vuotta, joten oletan tämä olleen jonkinlainen maanantaikappale. Onneksi takuu on voimassa kaksi vuotta. Tässä sateisen päivän outfit, josta Carita nappasi muutaman kuvan meidän sateiselta after workilta muutama viikko sitten. Trenssin alta löytyy tyypillinen työpäivän outfit. Tämä InWearin hame on osoittautunut mukavaksi vaihteluksi tiukoille kynähameille. Tällä viikolla sateisina päivinä kengiksi valikoitui kylläkin nilkkurit, vaikka tällä hetkellä haaveilen kaupunkikelpoisista kumisaappaista.
Sateenvarjo, Senz
Trenssi, Burberry
Kauluspaita, InWear
Hame, InWear
Korkokengät, Dior


Rentouttavaa viikonloppua teille!

Ps. Edelliseen postaukseen toivottiin kuvaa vanhasta kylppäristä, yritän vielä lisätä sellaisen sinne! :D13 comments

 1. Kaunis hame ja asu kokonaisuudessaan! Mä löysin omat citykumisaappaat Lidlistä! :D maksoi vaan 9e.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen kyllä niin tykästynyt tähän hameeseen, ihastuin tähän heti kuin näin sen! Siis eikä, olen kuullut joltain toiseltakin näistä Lidlin kumisaappaista, ne ovat aivan varmasti samaa mallia kuin ne sun omat, ne oli niin tyylikkäät! :D

   Delete
 2. Replies
  1. Kiitos! Tämä hame on kyllä oikeasti niin kivaa vaihtelua kynähameille, ja vielä kaiken lisäksi todella mukava ;)

   Delete
 3. Hei!
  Mistä aiheesta teet kandin työtäsi, olisi mielenkiintoista kuulla! Ja onnea opiskelupaikasta, olet ilmeisesti siis päässyt sisälle yliopistoon! Hieno homma ja lykkyä opintoihin sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti, sitä tarvitaan just nyt! Onneksi tämä kiireisin vaihe on pian ohi kun APV2 tentti on jo reilu kahden viikon päästä, huh ;) Kandin ja gradun aiheena on muutosjohtaminen digitalisoituvalla finanssialalla, joka on äärimmäisen mielenkiintoinen ja ajankohtainen aihe. Pääaineeni on tosiaan johtaminen, joten tässä yhdistyy oikeastaan minua eniten kiinnostavat aiheet: johtaminen, finanssiala ja tietotekniikka.

   Delete
 4. Kunpa itsellänikin kauluspaidat istuisivat yhtä hyvin! Asusi on todella kaunis ja kokonaisuus täydellinen! Ja vitsit miten ihana kuvauspaikka - onko se jossain Töölön suunnilla? :)

  ReplyDelete
 5. Jenna, minulla on sinulle hyviä uutisia! Schoffa (Kämp galleriassa) tekee mittatilauksena kauluspaitoja. Ne tekee juuri ne maagiset korjaukset, jotta kauluspaita istuu paremmin. Hinta on korjauksista, materiaalista ja brodeerauksista riippuen muistaakseni noin satasen, eli samaa hintaluokkaa kuin muutkin laadukkaat kauluspaidat. Heidän käyttämät kankaat ovat useamman vuoden ja kauluspaidan kokemuksella laadukkaat.
  Poikkesimme Caritan kanssa Eteläespalta kuvaamaan Korkeavuorenkadun ja Rikhardinkadun kulmaan kun olimme matkalla after workille Sannan kanssa Prestoon :)

  ReplyDelete
 6. Vau, kuulostaapa todella hyvältä! Ja hintakin kuulostaa todella sopuisalta kaikkinensa. Todella paljon kiitos vinkistä, oikein istuva kauluspaita on nimittäin ollut hakusessa jo kauan!
  Ihanaa viikonloppua ja tuo kuvauspaikka täytyy laittaa mieleen. 😌

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, henkilökunta (Muistaakseni Anton ja Hendrik?) ovat todella mukavia ja auttavia :) Mielestäni olisinkin ansainnut nyt uuden kauluspaidan kun työt ovat taas alkaneet, joten ehkä minunkin pitäisi piipahtaa siellä ;) Ja hei, he myös pistää mitat talteen, jotta sit seuraavalla kerralla ei välttämättä tarvitse mittailla uudestaan jos haluaa samanlaisen kuin edellisellä tilauksella!

   Delete
 7. Tässä sateisen päivän outfit, josta Carita nappasi muutaman kuvan meidän sateiselta after workilta muutama viikko sitten.umbrella

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig