Follow my blog with Bloglovin My dream Ladygym + Arvonta! | Teljänneito

My dream Ladygym + Arvonta!

Kroatiassa Rogoznicassa ollaan, ensimmäisenä päivänä pidimme poolpartyt ja @charandthecityn instagramista voi jo katsoa mitä ihanimpia kuvia täältä meidän reissulta! Eilen lähdimme Trogirin marinasta meidän huikealla veneellä, olen niin odottanut tätä hetkeä kun pääsemme purjehtimaan Kroatian rannikkoa pitkin etelään.

Palataan kuitenkin vielä hetkeksi takaisin aikaisemmin tälle viikolle. Kävin keskiviikkona ensimmäistä kertaa varmaan kolmeen vuoteen Body Stepissa ja olin aivan fiiliksissä! Vaasassa kävin Body Stepissä jopa kaksi kertaa viikossa töiden jälkeen ja siitä tuli aina niin paras fiilis. Vihdoinkin minun Lauttasaaren Ladyni on ottanut Body Stepin takaisin mukaan tunteihin! Otin Ladylta haasteen vastaan ja sain tehtäväkseni pohtia minkälainen minun unelmien naisten kuntokeskus on. Päätin antaa myös teille haasteen ja yhteistyössä naisten hyvänolonkeskuksen Lauttasaaren Ladyn kanssa olen saanut kunnian arpoa teille Emendon tuotepaketin, joka on myös Ladyn saunatiloissa käytössä. 

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen ja kertoa minkälainen sinun unelmien sali on. Voit osallistua arvontaan sunnuntaihin 9.10.2016 asti. Emendon tuotepakettiin kuuluu tämä musta Louhe saunakiulu, mustat raidalliset laudeliinat, saunatyynyt ja saunatuoksut.Minun unelmien gymini on auki aina silloin kun minä haluan mennä gymille. Itse käyn gymillä joko heti aikaisin aamulla ennen töihin menoa tai myöhään illalla. Myös viikonloppuisin käyn mielelläni myöhään gymillä, koska viikonloppuisin tykkään aamuisin rentoutua rauhassa ja syödä aamupalaa ilman kiireitä. Minulle palvelu on todella tärkeää gymillä täytyy pystyä myös nauttimaan ja siitä, että vastassa on aina iloista henkilökuntaa. 

Nautin siitä, että saan samasta paikasta myös hieronnan, varsinkin urheiluhieronnan. Kävin Ladyn hierojalla Sanna Liesmäellä hieronnassa viime lauantaina ja sain heti sovittua minulle sopivan hierontasuunnitelman. Sannalla oli hyvä ote ja erillinen hierontahuone on rauhallinen.

Rakastan myös sitä, että saunaosasto on upea ja pääsen käyttämään myös infrapunasaunaa. Tarjolla olevat tuotteet täytyy myös olla laadukkaita ja pyyhkeet täytyy olla muhkeat ja valkoiset.Minun unelmieni gymillä on myös tarjolla terveellisiä smoothieita ja raikasta sitruunavettä.
Tykkään myös siitä, että gymillä on PT:t ja kunnon laitteet lihastreeniä varten, mutta parasta mielestäni on kuitenkin ohjatut tunnit. Minua motivoi tsemppaava ja iloinen ohjaaja ja taas kerran huomasin keskiviikkona sen mahtavan fiiliksen siitä, että tehdään kaikki yhdessä samaa juttua.Kuvat Ralf Åström

In ilo huomata, että Lauttasaaren Lady on nyt uudistuksen jälkeen juuri se astetta luksukkaampi naisten hyvänolonkeskus, jota itse toivoinkin. Sisustus on minulle myös tärkeää, joten olen erittäin tyytyväinen Ladyn uuteen arvokkaampaan tyyliin ja siihen, että siellä kukkii Maison Helsingin kukat. Heidän facebooksivuilla on tietoja ensi viikon avajaisista ja ensi viikolla on myös teille paikallisille lukijoille vinkkinä tuleva arvonta ;)45 comments

 1. Salilla pitää olla kunnon lihaskuntolaitteet, ilmastointi, venyttely/rentoutushuone, sauna, maisemaikkunat, ryhmäliikuntatunnit, kahvila, uima-allas sekä erilaisia vesimakuja. Myös 24/7 on hyvä olla!

  nennuu@hotmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. 24/7 olisi minulle niin täydellinen myös! :D

   Delete
 2. tuo sun kuvailema sali olisi juuri sitä mitä itse toivoisin, olisi pehmeät pyyhkeet ja pesutuotteet odottamassa, minä kun usein jomman kumman unohdan kotiin. lisäksi treenin jälkeen olisi ihana juoda smoothiet pehmeällä sohvalla naistenlehteä lukiessa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, Lauttasaaren Ladyllä on käytössä Luin SPAn pyyhkeet, ne ovat niin ylelliset! Smoothiet on kyllä niin kiva lisä :)

   Delete
 3. Unelmieni sali on pelkästään naisille tarkoitettu, kesälläkin mukavan vilpoinen, laitteita on hyvä valikoima ja yksilöllisen treeniohjelman laadinta ja opastus sisältyisivät hintaan. Lisäksi laajat aukioloajat ja tarjolla juotavaa ja pikkupurtavaa :)
  netteri@gmail.com

  ReplyDelete
 4. Oi..nyt päästään mun lempiaiheeseen..! Mun unelmieni sali on tilava, jossa on hyvät ja toimivat laitteet, paljon vapaita painoja&kahvakuulia sekä peilejä, jotta näkee itsensä (tekemänsä liikkeet). Hyvät lämmittelylaitteet ja venyttelytilat ovat myös tarpeen. Pitkät aukioloajat, jotta jokainen löytää sen oman rakosensa vuorokaudesta päästä treenaamaan. Viihtyisät pukuhuonetilat, joissa mahtuu hyvin vaihtamaan vaatteensa ja laittamaan itsensä taas ihmisen näköiseksi rankan treenin jälkeen!!
  ulla-79@jippii.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahdas sali, jossa on ruuhkaa on kyllä niin ärsyttävää. Onneksi tätä ongelmaa ei ole omalla salilla, ainakaan minun aikoina ;)

   Delete
 5. Naisten sali, jossa panostettu myös viihtyvyyteen ja pieneen luksustunnelmaan. Positiivinen ja kannustava ohjaus ja ilmapiiri. Nykyaikaiset laitteet. Sauna ja uima-allas, järvimaisema, hiljainen musiikki. Pieniä luksustuotteita ja terveelliset juoma- ja pikkupurtavatarjoilut.
  t. mallukka
  marja-anneli@luukku.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannustava ohjaus on kyllä niin parasta! Oooh, olipa sinulla kivoja ideoita, selkeästi moni meistä kaipaa sitä pientä ylimääräistä luksusta :)

   Delete
 6. Ihanne sali on vain naisille. Paljon laitteita,ettei tarvitsisi jonottaa. Ilmastointi ja hyvä musiikki.

  ReplyDelete
 7. Valoisa, tilava sali, jossa on monipuolisesti laitteita ja paljon vapaita painoja. Crosstrainerit, juoksumatot ym. lämmittelyä varten. Kattava ryhmäliikuntatarjonta, johon kuuluu Les Mills-tunnit, kuten Bodypump ja Bodyvive. Spinningsali on myös plussaa. Lapsiparkki on hyvä, jos on pieniä lapsia��
  t. Camilla
  camomilla.n@icloud.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uutuutena Ladylle olikin vissiin tullut lapsiparkki, voin kuvitella sen olevan todella kätevää!

   Delete
 8. Tykkään naisille tarkoitetuista saleista, monipuolisesta laitevalikoimasta ja saunasta.
  hamalainentm@gmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aikaisemmin kävin itse salilla, jossa oli sekä miehiä että naisia ja se oli ihan kivaa. Mutta on se ehkä hiukan rentouttavempaa kun on pelkästään naisille suunnattu sali :)

   Delete
 9. Nykyinen salini Tukholmassa on oikein mukava, mutta liian suosittu! Treeni menee joskus pilalle kun painonnostopaikoille on liian pitkä jono. Ihannetilanne olisi, että salilla olisi vain vähän porukkaa, hyvä ilmastointi ja treenaamiseen sopiva soittolista taustalla soimassa. Ja sauna, se meiltä onneksi jo löytyykin 8)
  jade.haverinen(a)gmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jonot ovat niin no-no! Hyvä ilmastointi onkin myös tärkeää, sitä ei edes ajattelekaan kun se on kunnossa!

   Delete
 10. Sali naisille, hyvä ilmastointi, monipuoliset laitteet, sauna sekä uima-allas, hyvä musa, niin paljon laitteita, että ei tarvitse jonotella, tilavat ja viihtyisät pukuhuoneet, missä hiustenkuivaajat sekä kähertimet käytettävissä.

  sefinen7@netti.fi

  ReplyDelete
 11. Unelmieni sali on juuri Lauttasaaren Lady. Salista puuttuu vain power rack, muuten se on täydellinen sali.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi että, sepä kiva sattuma! Toivottavasti sinäkin olet tyytyväinen muutokseen :)

   Delete
 12. Hei tämähän kiinnostaakin, kun itse asun Lauttasaaressa myös ja aloittelemassa saliharrastusta, pitääkin tutustua tarkemmin. Minulle mieluinen sali on luonnollisesti siisti ja avara ja sekä sali että monipuoliset ryhmäliikunnat pitää olla, itse tykkään erityisesti tanssillisista tunneista. Salilla pitäisi myös olla sillä lailla rento ilmapiiri ja monipuolinen kirjo asiakkaita, ettei tällaisenä pulskistuneenakaan tuntisi oloaan huonommaksi. kaljukeiju@gmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kun täällä on myös Lauttasaarelaisia! Ehdottomasti kannattaa kokeilla, nyt heillä onkin paljon tarjouksia liittyen avajaisiin ;) Oletko koskaan kokeillut BodyStepiä?

   Delete
 13. Unelmieni salille on aina mukava mennä, koska siellä on riittävästi tilaa, mukavia ihmisiä, hyvä ilmastointi, monipuolinen tuntitarjonta ja mielellään myös virtuaalitunnit, joita voi käyttää milloin vain!

  xevex82(at)gmail.com

  ReplyDelete
 14. Seesteinen,rauhallinen,puhdas ja avara tila.Laitteet ja tilat helposti käytettäviä.Asiakkaat tasaveroisia ja palautelaatikko voisi löytyä. sannikas15@gmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Palautelaatikko löytyykin Ladyltä myös, tärkeintä on myös se, että palautteet otetaan vastaan ja aidosti yritetään vaikuttaa myös tyytyväisyyteen.

   Delete
 15. En kaipaa luksussta mutta siistit tilat ja asianmukainen ohjaus ovat minulle tärkeitä, sanoo vasta-alkaja.
  Mukana arvonnassa. klaara49@luukku.com

  ReplyDelete
 16. Siisti sali jossa on tarpeeksi tilaa, hyvät laitteet ja ohjeet.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  ReplyDelete
 17. Helposti käytettävät laitteet, hyvät irtopainot. Puhtaat yleiset tilat, talon puolesta shampoot, hoitoaineet ja suihkusaippuat. Puhtaat pyyhkeet, tilavat pukeutumistilat, tarpeeksi laskutilaa tavaroille, hyvät tilat meikata ja laittaa hiukset.

  ReplyDelete
 18. Se olisi varmaan yksityinen oman kodin yhteydessä :D

  tittin_elamaa at luukku.com

  ReplyDelete
 19. Tilava, siistit laitteet, raikas ilma =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  ReplyDelete
 20. Tilava, siistit laitteet, raikas ilma =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  ReplyDelete
 21. Minulle täydelliseltä salilta löytyy riittävästi tilaa sekä lämppälaitteita (juoksumatot, pyörät..) jottei tarvitse jonotella ja laitteiden välillä on tarpeeksi tilaa, ettei joudu pelkäämään että osuu johonkin ja voi treenata rauhassa yksin, mutta silti yhdessä toisten kanssa (saa hieman yksityisyyttä kun ei ole 20cm toisesta). Salilla on sopivan viileä, muttei kylmä eikä kuuma ja sieltä löytyy sekä vapaita painoja ja tankoja, että laitteita jotta sekä aloittelija että konkari viihtyy ja saa tehtyä itselle sopivan treenin. Arvostan myös freesejä suihkutiloja ja saunaa, joista löytyy pesuaineet sekä vartalovoiteet (tuo todellista luksuksen tunnetta vaikkeivät tuotteet Dioria olisikaan ja keventävät treenilaukkua!). Salilta täytyy löytyä palvelualtista ja osaavaa henkilökuntaa jolta voi pyytää apua ja vinkkejä treenaamiseen, sekä laajat aukioloajat, jotta treenata voi vaikka tekisi vuorotöitä tai eläisi muuta rytmiä kuin 8-16. Minun unelmasalillani käyvät sekä miehet että naiset, koska se tuo minusta sopivaa rentoutta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Palvelualttius on vaan niin supertärkeää! JA kyllä, kivat tuotteet ovat ehdoton plussa ;)

   Delete
 22. Mun unelmien salilla on rauhallista ja siistiä, laitteet on kunnossa ja sisutus raikas, kasveja ja kukkia. Vettä saa hakea ilmaiseksi. Höyry- ja infrapunasauna, uima-allas ja mahdollisuus hierontaan. Kahviossa tarjottais edullisella hinnalla paikan päällä tehtyjä smoothieita ja hyviä täyttäviä salaatteja. :)

  sannamaria77 at gmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uima-allas olisi kiva lisä, heh :) Ja hei salaatit ovat kiva idea, ne sopisi hyvin smoothien ja kahvin lisäksi valikoimaan!

   Delete
 23. Unelmieni salilla ei ole ruuhkaa. Löytyisi sekä tavallinen-että infrapunasauna. Hierontatuolit on myös näppäriä! En kaipaa liikaa ihmeellisyyksiä :) kipa89@windowslive.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ruuhka tuntuu olevan todella monelle punainen vaate salilla. Infrapunasauna on kyllä niin parasta ja hieronta/hierontalaitteet myös!

   Delete
 24. Minun unelmien sali on rauhallinen ja osaava henkilökunta jolta voi pyytää rohkeasti neuvoja.ja sauna on tärkeä osa. Mukaan arvontaan. Salli.moilanen36@gmail.com

  ReplyDelete
 25. Minun unelmieni sali on lähellä kotia, valoisa, energinen, lämmin, tunnelmallinen ja siisti. Inhoan vanhanaikaisia saleja, jossa on likaista ja tyhjää. Smoothiet oli kiva idea!
  - Tiina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lady on minulle todella hyvä juuri siksi, että se on niin lähellä. Siisteys on kyllä todella tärkeää

   Delete
 26. Unelmien sali on sellainen, jossa annetaan hyvin vinkkejä, siisti ja hyvät laitteet :)
  anna_88@luukku.com

  ReplyDelete
 27. Salilla täytyy kuulua tsemppaava musiikki, olla hyvät ja monipuoliset laitteet :)
  hilsan@luukku.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Musiikki on tosi hyvä olla, sillä itse tapaan hyvin usein unohtaa kuulokkeet kotiin ;)

   Delete
 28. Mun unelmien salilla on PT:t, hieroja, kosmetologi ja kampaaja, kaikki saman katon alla :)
  Niina H

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juuri kosmetologista juttelimme erään tutun kanssa, se olisi kyllä mahtava lisä palveluihin!

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig